Spider-Man 4 misschien voor 2011?

Met al die Marvel-films die zullen opduiken de komende jaren zou een comic-book fa zich afvragen wat er zal gebeuren met de ouwe getrouwe karakters. Neem nu Spider-Man, wordt dit op de lange baan geschoven of komt er binnenkort nog een 4de deel die ons het derde een beetje moet laten vergeten.

Wel, het ziet er naar uit dat Sony de opkomende Spider-Man 4 pas in 2011 wil uitbrengen in plaats van het geplande 2009. De mensen van IESB schijven het volgende:

Marvel Vice Chairman Peter Cuneo was asked about the status of Spider-man 4 today. He confirmed that Sony has made the payment to renew their rights to make the film.

Cuneo said the following, “As far as Spider-man 4, it’s really up to Sony and it up to them, most likely scenario is 2010 or 2011 but we can’t speak for them and I think that we don’t know. They have given us their re-up payment for that film so you know they’re going to make it within a reasonable timeframe.”

Het ligt dus geheel in handen van Sony. Hadden ze de deal laten verlopen dat had Marvel Films opnieuw greep kunnen krijgen op het project en wellicht in een korte periode de sequel in productie gebracht. Nu is het dus afwachten. En gezien Sony een pak geld op tafel heeft gelegd voor de rechten van Spider-Man denk ik dat er wel degelijk een vervolgfilm in het vooruitzicht ligt, al dan niet met de oorspronkelijke cast (Tobey Maguire? Kirsten Dunst?) en regisseur (Sam Raimi?).

Hoewel Spider-Man 3 niet door iedereen werd gesmaakt bracht de film méér in het laatje dan de vorige twee prenten, met een slordige 890 miljoen dollar wereldwijd (110 miljoen meer dan Spider-Man 2). De toekomst ziet er dus goed uit voor Sony. Nu nog afwachten wie betrokken zal zijn bij de productie en tegen wie Spidy het zal moeten opnemen.

***Related Posts***

15/07/2011: The Amazing Spider-Man afbeeldingen

14/01/2011: Andrew Garfield in spiderman-outfit

06/10/2010: Emma Stone in Spiderman-reboot?

09/09/2010: Hilary Duff in Spiderman-reboot?

28/05/2010: Poll: Wie wordt de nieuwe Spiderman?

08/09/2008: Spider-Man 4 & 5 toch voor Tobey Maguire en Sam Raimi

01/06/2008: Patrick Fugit de nieuwe Peter Parker?

24/05/2008: Spider-Man 4 misschien voor 2011?

28/06/2007: Sam Raimi over Spider-Man 4

2 Comments

  1. C-man

    Zolang er maar een vervolg komt. Spidey Rules !

    Reply
  2. majestiek

    Van wat ik heb vernomen zou de scenarist van Zodiac, James Vanderbilt, bezig zijn om een script voor 2 films en is Sony echt van plan om het personage goed uit te melken.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *