Magnum P.I. cast

De rollen zijn uitgedeeld voor de opkomende Magnum P.I. (20??), hoewel de contracten nog wachten op een handtekening van de acteurs. Naar het schijnt zou Matthew McConaughey de rol van Thomas Sullivan Magnum spelen, en dus niet George Clooney, Ben Affleck of Nicolas Cage. De rol van Jonathan Quayle Higgins III zou gaan naar William H. Macy. Voor de vertolkingen van Orville ‘Rick’ Wright en Theodore ‘TC’ Calvin is gedacht aan Steve Zahn en Tyrese Gibson. In Boston.com stond trouwens ook nog het volgende nieuws:

Mel B is reportedly set to star in the new Magnum film. The Spice Girl – who is keen to make it as an actress – is believed to have won a part in the big screen version of the hit 80s show, which was about a private investigator living in Hawaii.

A source said: “Mel will play a tough-talking detective. Her no-nonsense attitude will make her a great addition to the cast.” The TV show, on which the movie is based, ‘Magnum, P.I.’ saw Tom Selleck play Thomas Magnum, an investigator who solved crimes while driving around in his Ferrari 308 GTS.


magnum_pi_picture.jpg

Tom Selleck in Magnum P.I. – picture by Alan Light

Spijtig dat Melanie Brown de rol niet had gekregen van één van de doberman’s van Higgins, maar het waren mannetjes-honden met de goddelijke namen Zeus en Apollo. De cast ziet er anders wel indrukwekkend uit, maar ik ben nooit een grote fan geweest van de populaire 8-seizoenen-tellende-serie. Trouwens begrijp ik nog altijd niet wat Magnum komt doen in seizoen 8, daar hij eigenlijk op het einde van seizoen 7 wordt vermoord door de maffia…oeps, verklapt 🙂 Tom Selleck is wel een leuke vent om bezig te zien, hij is grappig, aantrekkelijk en als ex-navy-seal en privé-detective geloofwaardig, maar de verhalen waren meestal van het niveau van The A-Team. In mijn vorige post had ik bekend gemaakt dat Rawson Marshall Thurber (Dodgeball) de regie van de film zou toevertrouwd krijgen, maar dat is nog steeds niet bevestigd en ik heb zo de indruk dat de producers liever een regisseur willen die iets meer gewicht in de schaal kunnen leggen. Zijn er hier Magnum fans ?

Update 03/05/2009: Het ziet er dan toch naar uit dat Magnum nog even in de diepvries zal belanden en de studio eerst even wil kijken naar de box-office resultaten van een mogelijke Baywatch of CHiPs film.

***Related Post***
25/01/2006: Magnum P.I. naar het witte doek

5 Comments

 1. matthys

  Als Stallone kan terugkeren als Rambo dan had Selleck eigenlijk ook wel mogen terugkomen. Van mij mogen ze gerust zoeken naar nieuwe acteurs voor de andere rollen.

  Mel B als doberman had ik ook wel willen zien 😀

  Reply
 2. The Dude

  fan jazeker, van de crème glace that is. Als kind heb ik daar naar gekeken en vond dat idd even vermakelijk als the A-team. Er nu terug naar kijken is nefast voor de nostalgie. Uiteindelijk lijkt het me uit gebrek aan inspiratie en creativiteit dat ze die oude series nu allemaal willen verfilmen. ‘Miami Vice’ bv vond ik zelf dan ook niet zo geweldig om hem nog een tweede x te zien en de karakters hadden voor mijn part andere namen kunnen hebben en het verhaal had zich in een andere tijd en op een andere lokatie kunnen afspelen, ik wil maar zeggen het ‘Miami Vice’-gevoel dat ik als puber had kwam er niet van terug.

  Reply
 3. Accu

  Ik ga volledig akkoord met matthys. Selleck moet terug komen.

  Reply
 4. Robin

  er zijn inderdaad Magnum PI fans aanwezig waaronder ikzelf. Wat niet wil zeggen dat ik je mening niet apprecieer. Toch moet ik zeggen dat de afleveringen op een iets hoger niveau liggen dan the a-team, knightrider en airwolf. Toch heb ik in de film weinig vertrouwen. Tom Selleck blijft nog steeds de geschikte persoon alleen is hij al wat op leeftijd. We hebben het gezien met miami vice, starsky&hutch en the dukes of hazzard. Eén voor één althans voor mij een flop. Buiten Magnum PI staat Miami Vice en Macgyver hoog aangeschreven. Dus ja de film Miami Vice was echt wel een lachertje. Geef mij dan maar de oorspronkelijke acteurs en sets. Men sprak al van 2006 van een Magnum PI film. Ben blij dat hij er eindelijk komt maar ik weet niet of ik mij erin zal kunnen terugvinden. En zoals je zegt in seizoen 7 aflevering limbo wordt Magnum neergeschoten. In principe was dat ook de allerlaatste aflevering maar door de enorme aanhang van fans in de USA is er beslist en mede dankzij Tom Selleck zelf dat er nog 12 afleveringen zouden opgenomen worden (seizoen 8). Waarom de serie stopte in principe na 7 seizoenen was ook te wijten aan Tom Selleck. Hij had een contract van 7 jaar bij Universal en hij zei dat hij hier altijd trouw aan was gebleven maar dat het tijd was om zich meer te focussen op film. Daarom is de bewuste aflevering Limbo aangepast. Welke serie was jouw favoriet dan destijds ?

  Reply
 5. Dave

  Ik heb ondertussen een pak nieuwe series gezien zoals Heroes, Nip/Tuck, The Sopranos, Dexter,… maar dit was mijn Top 10 lijstje in 2006 (zie link).

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *