Sylvester wil een tweede Cliffhanger

Cliffhanger

Het ziet er naar uit dat Sylvester Stallone een andere held vanonder het stof wil halen. Nadat hij op een min of meer succesvolle manier Rocky Balboa (2006) en Rambo (2008) uit hun pensionaat liet komen zou het nu de beurt zijn aan GABE WALKER! Wie? Gabe is het personage dat Sly vertolkt in Cliffhanger (1993). En terwijl dat allemaal aan de gang is, vraagt Arnold Schwarzenegger zich waarschijnlijk af waarom hij Terminator: Salvation (2009) aan zijn neus laat voorbij gaan. Het is PR-Inside die het nieuws brak.

SYLVESTER STALLONE is set to revive another old character as he continues his career resurgence. After receiving favourable reviews for bringing back Rocky and Rambo, the action man is planning to revisit rock climber Gabe Walker from 1993 film Cliffhanger, according to reports. Sony studio executives are in negotiations with Stallone to revive the character for The Dam.

Er zijn meer berichten van Sly geweest de laatste 12 maanden dan dat er geweest zijn de voorbije laatste 10 jaar. Rocky mag gerust als een succes omschreven worden, maar Rambo haalde met moeite 57 miljoen wereldwijd (!), en dat is slechts 7 miljoen meer dan het productiebudget, en wie weet hoeveel de distributie en promotie heeft gekost.

Een sequel op het 15 jaar oude Cliffhanger lijkt mij een serieus financieel risico die meer kans heeft op falen dan slagen. De eerste film deed het goed aan de box-office, maar het was verre van een goede film. Trouwens had Cliffhanger alles van doen met een fitte Sly die van de ene besneeuwde berg naar de andere kon jumpen. Wat zou de bedoeling in The Dam moeten zijn? Dat hij met zijn pens het gat moet opvullen in de stuwdam…? Het ruikt er gewoon naar dat producers een ster willen verkopen in plaats van een goed scenario. Wat vinden jullie van het nieuws?

***Related Posts***
Sylvester Stallone posts

5 Comments

 1. maffioza

  De enige rol die Sly nog zou kunnen overdoen is zijn personage uit Over the Top. Die titel schreeuwt naar een vervolgfilm. 🙂

  Reply
 2. fabian

  Waarom geen sequel op Cobra,nu we toch bezig zijn. Of een vervolg op Tango& Cash tezamen met Kurt Russel.Dat zou lachen geblazen zijn.

  Reply
 3. Roel

  van de week nog Rocky Balboa bekeken toch mooi, dat Rambo min of meer mislukt is, is misschien pech hebben. Overigens cliffhanger vond ik nuet een echt Sylvester Stalone film

  Reply
 4. Dale Cooper

  Ik zou liever Robert Rath uit Assassins terug zien

  Reply
 5. abronsius

  Sly heeft blijkbaar geen plannen om zijn pornofilmke ‘The Italion Stallion’ een sequel te geven of hebben die groeihormonen nare bijwerkingen, Sly?

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *