Rails & Ties, regiedebuut van Alison Eastwood

Rails & Ties poster

Dat de dochter/zoon van een groot regisseur de regie-talenten van haar/zijn vader heeft meegekregen komt niet vaak voor maar het gebeurt. Ik denk dan maar aan Francis Ford Coppola (Apocalypse Now) en zijn dochter Sofia Coppola (Lost in Translation) of Ivan Reitman (Ghost Busters, Six Days and Seven Nights) en zoon Jason Reitman (Thank You For Smoking).

Of dit nu ook het gaval zal zijn met Alison Eastwood, de dochter van Clint Eastwood, zal nog moeten blijken. Alison (35) is al een tijdlang actief als actrice, maar nu heeft ze blijkbaar haar debuutfilm, Rails & Ties (2007), in productie gebracht.

Korte inhoud: Een moeder met zelfmoordneigingen besluit haar auto op het spoor te parkeren om zo een einde aan haar leven te maken. De machinist (Kevin Bacon) van de betreffende trein kan het voorval niet loslaten en besluit zich samen met zijn vrouw (Marcia Gay Harden) te ontfermen over Davey Danner (Miles Heizer), de jonge zoon van de wanhopige moeder.

De dochter van Eastwood krijgt voor haar eerste film niet alleen de medewerking van een aantal bekwame acteurs, maar kan eveneens genieten van de ervaring van Tom Stern, de getalenteerde Director of Photography van Clint Eastwood die een groot deel van zijn films in beeld heeft gezet (Mystic River, Flags of Our Fathers, Million Dollar Baby, Letters From Iwo Jima).

Hier vinden jullie een aantal afbeeldingen van de film en hieronder vinden jullie de trailer.

 


*** Rails & Ties trailer ***

1 Comment

  1. Liese

    ik ben echt een fan van Kevin Bacon sinds ik hem gezien had in The Woodsman. Marcia Gay Hardin is ook wel goed. Kijk er naar uit!

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *