Rachel Weisz en Chloe Sevigny vechten voor Terminator 4

Net wanneer je zou denken dat het Terminator Salvation (2009) project voor goed in de ijskast zou belanden, krijgen we via MovieHole te horen dat een paar Hollywood actrices vechten voor de vrouwelijke hoofdrol.

Je mag het nieuws zeker wel met een korreltje zout nemen, gezien deze afkomstig is van on-officiële websites als GlobalArnold.com en Celebrity Spotlight. Maar gezien MovieHole dit ook publiceerde vond ik de berichtgeving misschien wel interessant voor de Terminator fans.

Het zou blijken dat zowel Rachel Weisz als Chloë Sevigny de producers, Derek Anderson en Victor Kubicek, hebben benaderd voor een hoofdrol in de (voor sommigen) langverwachte sequel. Ik ben niet zeker over welke rol ze het hebben, maar ik denk dat het diezelfde rol is als Claire Danes eerder vertolkte in Terminator 3: Rise of the Machines (2003).

Het gerucht gaat verder dat “a high profile hunk has already been cast as the male lead,” en dat zou meteen betekenen dat Nick Stahl niet meer zal terugkeren als John Connor. Ik heb zo het gevoel dat niemand daarover zal treuren. Ben toch wel benieuwd welke acteur ze hebben kunnen strikken, want bij mijn weten is Edward Furlong toch ook geen ‘high profile hunk’. Ik lees ook dat Rachel Weisz een druk schema zal hebben want: “She is already signed up to star in Peter Jackson’s The Lovely Bones (2008) and next year will start shooting Sin City 2 (2009) with filmmaker Robert Rodriguez.”. Tiens, en ik ging ervan uit date r nog geen definitieve planning was voor Sin City 2 en dat Rodriguez eerst wou werken aan Barbarella (2008)…?

Het is trouwens vreemd dat Rachel Weisz The Mummy 3: Tomb of the Dragon Emperor (2008) zou geweigerd hebben, maar dan zou opduiken in T4. Snappen wie snappen kan. Chloë Sevigny zou ik wel een knappe aanwinst vinden. Ze heeft acteertalent, ze is dreigend en tezelfdertijd heel uitdagend en sexy. Ik laat het jullie wel weten of er concreet casting-nieuws komt.

1 Comment

  1. |sm|

    chloë sevigny!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *