Larry King verkiest Paris Hilton boven Michael Moore

De interviewlegende Larry King is onder vuur komen te liggen wegens zijn keuze om het interview met Michael Moore over zijn nieuwste film Sicko (2007) uit te stellen ten voordele van … Paris Hilton! Alstublieft! Of mocht u nog twijfels hebben dat de belangrijkste tv-zenders in de States ‘billen & borsten’ nog iets belangrijker achten dan ‘de ziekenzorg in Amerika’. Moore verscheen op één van mijn favoriete shows “The Daily Show” met de populaire host Jon Stewart die de regisseur erop wees waar Amerika voor staat. Lol. Gelukkig zijn er nog een aantal “echte journalisten”.

Vraag me niet waarom, maar we hebben een quote van de sexy actrice Kelly Carlson (Nip/Tuck) die dit als een ‘foute beslissing’ bestempeld. “Ik kan maar moeilijk geloven dat Paris Hilton méér mensen interesseert dan Michael Moore en de crisis in de gezondheidszorg.” En dat komt van een ander blondje, die niet alleen meer talent heeft maar hands-off heel wat knapper dan Paris.

Michael Moore hoopt dat zijn nieuwste film Sicko een grote impact zal hebben op de Amerikaanse samenleving, nog groter dan de vorige films. Moore gooide eerder al hoge ogen met de films Bowling for Columbine (2002), waarin hij onderzocht hoe de schietpartij aan de middelbare school van Columbine kon gebeuren, en Fahrenheit 9/11 (2004), dat aantoonde dat Bush zich verrijkt met de oorlog in Irak. Moore noemt zichzelf ondertussen “desperate” om gehoord te worden.


Bowling for ColumbineFahrenheit 911Sicko 01

“Ik maakte Bowling for Columbine zodat de oorzaak van schietpartijen in scholen zou onderzocht worden en deze zouden stoppen. Er vinden nog steeds dodelijke schietpartijen plaats. Bij Fahrenheit 9/11 legde ik bloot hoe de oorlog in Irak begonnen werd onder valse motieven en dat de Bush-clan er alleen maar rijker van werden. Ik zeg dat tijdens de Oscar-uitzendig, en wordt uitgejouwd. Ik hoop echt dat de mensen deze keer gaan luisteren.”

Moore zei ook tegen iedereen om NIET voor Bush te stemmen, maar dat deed de meerderheid toch. Misschien moet hij het maar eens over een andere boeg gooien en toch maar Paris Hilton casten in zijn volgende prent. Ik ben er zeker van dat hij dan wel meteen gehoord zal worden door de massa…en misschien zelfs door Larry King.

***Related Post***
14/11/2008: The Undefeated van Sarah Palin dan toch verslagen aan de box-office
14/11/2008: Michael Moore verdiept zich in de financiële crisis
16/05/2008: Fahrenheit 9/11 krijgt een vervolg
01/11/2007: Michael Moore vs. Wolf Blitzer
08/07/2007: Larry King verkiest Paris Hilton boven Michael Moore
23/05/2007: Michael Moore onderzoekt de Amerikaanse ziekteverzekering

1 Comment

  1. celebs

    o wat een mega sky 2miljoen bezoekers daar kan ik enkel van drome 🙁

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *