Shoot ‘Em Up met Clive Owen, Monica Bellucci en Paul Giamatti

Sinds dat Guy Ritchie gejinxed werd door Madonna is daar niet veel goeds meer uitgekomen. Swept Away (2002) was niets minder dan een regelrechte ramp, en Revolver (2005) had een mooie verpakking maar de inhoud was teleurstellend, incoherent en onsamenhangend. Nu de regisseur blijkbaar af en toe eens vreemd gaat, zullen zijn films misschien opnieuw de kwaliteit halen van Snatch (2000) en Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998). Laten we de vingers kruisen voor RocknRolla (2008).

Hoe dan ook hebben regisseurs als Quentin Tarantino, Robert Rodriguez en Joe Carnahan de Guy-Ritchie-stijl al overgenomen in recentere films. Ook regisseur Michael Davis (Monster Man, 100 Girls en 100 Women) heeft de smaak te pakken voor die fast-paced-in-your-face actie-thrillers. Binnenkort krijgen we Shoot ‘Em Up (2007) voorgeschoteld.


Paul GiamattiMonica BellucciClive Owen

Korte inhoud: Mr. Smith (Clive Owen) helpt bij een bevalling, maar belandt ter plekke in een vuurgevecht, waarbij de moeder wordt vermoord. De daders, Mr Hertz (Paul Giamatti) en zijn bendeleden, bleken het echter op de baby voorzien te hebben. Smith probeert de baby te beschermen van zijn vervolgens, met behulp van de prostituee, DQ (Monica Bellucci), die hij ontmoet.

Wat is er toch met Clive Owen en zijn diepe bezorgdheid voor zuigelingen (cf. Children of Men)? Maar goed, de trailer van deze prent spreekt me wel aan. Monica Bellucci doet vrijwel haar mond niet open in het filmpje – wat waarschijnlijk betekent dat ze vooral als eye-candy zal fungeren – maar Paul Giamatti spuwt vuur. Hij personifieert hier gewoon de nieuwe Al Pacino. Deze film zal me trouwens ook toelaten om die cheesy reclame van Clive Owen voor Lancôme te vergeten. Eurgh! Shoot ‘Em Up verschijnt bij ons op 5 december 2007.

***Related Post***
20/08/2005: Eerste belangrijke prent van Michael Davis

2 Comments

  1. BlackMoon

    Vet grappig. Ik ben benieuwd. Knappe casting, lijkt me wel strak.

    Reply
  2. tjooo

    ik heb nog nooit een film gezien die zo onrealistisch als deze :p maar op de één of andere manier is die wel erg vermakelijk. denk door het goeie acteren van clive owen..een 7+ waard sowieso

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *