Rush Hour 3 met Noémie Lenoir

Rush Hour 3 poster

Le nouveau poster est arrivé! De eerste poster van Rush Hour 3 (2007) met de twee duur betaalde sterren, Chris Tucker en Jackie Chan staat al te pronken op een aantal filmsites. De affiche verschilt eigenlijk niet zo heel veel van de Rush Hour (1998) poster of de Rush Hour 2 (2001) poster, buiten dat het verhaal zich nu overduidelijk in Frankrijk afspeelt. Regisseur Brett Ratner heeft zich zeker niet al teveel vermoeid op deze shoot want ook de trailer lijkt sprekend op die van de vorige twee films, maar gezien de locatie ruikt hij zelfs een beetje naar de Taxi-films.

Korte inhoud: Terwijl inspecteur Lee (Jackie Chan) en detective James Carter (Chris Tucker) in Parijs verblijven, blijkt er een Chinese triade in de stad aanwezig. Lee en Carter raken onvrijwillig betrokken bij de zoektocht naar deze criminelen.

Meer verhaal is er uiteindelijk niet te rapen. Het is uiteindelijk maar een soort exhibitie van een arrogante en grappige Tucker en een lenige en snelle Jackie Chan. De Franse locatie zorgt meteen ook voor een aantal Franse-mopjes en taal-verwarringen waar ik zo stilaan een immuniteit heb voor ontwikkeld. De scenarist Jeff Nathanson heeft bij het schrijven van het scenario waarschijnlijk een stuk papier genomen en alle clichés die hij maar kon bedenken over Frankrijk in één script geforceerd. Et voilà le résultat! Dat deze film 120 miljoen dollar heeft gekost zie je niet in de trailer. Maar dat is dan ook niet te verwonderen gezien het budget voornamelijk werd opgepeuzeld door de loodzware acteurs-vergoedingen. Mijn verwachtingen zijn voor deze film dus zéér laag, dus wie weet, ga ik er nog kunnen van genieten. De formule werkt in ieder geval uitstekend en brengt ook heel wat geld in het laatje. Nu nog maar afwachten of ze met deze prent ook de box-office kunnen plunderen…en uit de kosten geraken. De vrouwelijke hoofdrol Noémie Lenoir, de vriendin van voetballer Makelele, mag er in ieder geval zijn. Ik denk niet dat het een groot acteertalent is, maar zeker wel een vrouw waar je niet naast kijkt. Oordeel zelf hieronder.

*** Rush Hour 3 trailer ***


***Related Posts***
12/08/2007: Rush Hour 3 verbannen in China
06/02/2007: Chris Tucker gijzelt opnieuw Rush Hour 3
10/07/2006: Geen Jean Claude Van Damme in Rush Hour 3
07/05/2006: Geen Steven Seagal in Rush Hour 3
23/11/2005: Chris Tucker lijkt zijn slag thuis te halen
12/07/2005: Chris Tucker negotieert voor Rush Hour 3
30/05/2005: Rush Hour 3 op de wachtlijst
27/09/2004: Trilogies aan de kassa

5 Comments

 1. PJ

  Ik vond de eerste twee films best wel aangenaam. Niets memorabels maar toch leuk. Ben benieuwd naar de derde film.

  Reply
 2. LC

  Ben blij dat hier toch nog een 3e deel van komt! Ben benieuwd , trailer zag er wel komische uit 🙂

  Reply
 3. 2funny

  Het blijft altijd lachen vind ik 🙂 Ik hou wel van zulke actie films 🙂

  Reply
 4. michiel

  volgens mij ziet het strak en leuk uit.

  Reply
 5. Salmon_K

  mooi mens, maar kon inderdaad niet acteren.
  deel 3 brengt niet veel vernieuwends en de acteer prestaties waren beneden pijl. Ik had eigenlijk ook wel meer stunts en actiescenes verwacht.

  Chris Tucker is meer irritant dan grappig. Hoevaak heeft ie die michael jackson paradie al gedaan?? dat begon bij mijn weten reeds in Friday.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.