Liv Tyler in The Incredible Hulk

Nog meer nieuws over de nieuwe Hulk film, The Incredible Hulk (2008). Het ziet er naar uit dat ze na de casting van Edward Norton als Bruce Banner, nu ook een actrice hebben gevonden voor de vertolking van Betty Rose. En het wordt niemand minder dan Liv Tyler. Het is Yahoo die met het nieuws voor de dag komt:

Liv Tyler will star opposite Edward Norton in “The Incredible Hulk,” signing on to play Betty Ross, the longtime love interest of Dr. Bruce Banner/the Hulk.

Ross, a classic “Hulk” character from the comic book’s beginning in 1962, is Banner’s fellow scientist and an ally in his quest to rid him of his lurking monster deep inside. The movie will unfold with Ross estranged from Banner (Norton), but with the pursuit of the Hulk heating up and Banner on the run trying to cure his condition, Ross finds herself swept back into his life.

Liv Tyler heeft me nog nooit echt kunnen overtuigen, maar ja, ze is beeldschoon en haar vader is een echte rocker. Ik vraag me tevens af hoe de relatie met Edward Norton zal zijn in de film, want als er iets is waar ik een hekel aan heb is twee mensen zien kussen alsof het broer en zus zijn.

Als Bruce Willis nu nog haar vader zal spelen, ga ik toch even de wenkbrauwen fronsen. Het wordt dus geen anti-Hollywoodfilm met een bangelijke monsterachtige hulk en een grauwe vertelling. Hopelijk vervallen ze niet in de kitsch van de oude versie van Ang Lee.

Hulk blijft voor mij het minst interessante Marvel-personage en ga ik dus ook wel met heel lage verwachtingen naar de film, en ga ik naar alle waarschijnlijkheid goed kunnen lachen met de over-the-top scenes van Transporter-regisseur Louis Leterrier. Of het een Catwoman of een Batman Begins zal worden valt nog af te wachten. De discussie over de nieuwe kleur van de Hulk laat me trouwens koud. Grijs, groen, … ik wil een sterk verhaal en ‘a lot of damage and ass-kicking’.

***Related Posts***
17/09/2008: Geen Hulk meer voor Edward Norton
08/06/2008: Edward Norton krijgt geen writers-credit
17/04/2008: Geen ruzie op de set tussen Norton en Marvel?
15/03/2008: The Incredible Hulk … not so incredible.
16/04/2007: Edward Norton is The Incredible Hulk
20/08/2006: Hulk 2 misschien voor Dominic Purcell
06/07/2006: Hulk 2 zonder Eric Bana en zonder Universal
04/01/2006: Hulk 2 zonder Bana ?

4 Comments

 1. matthys

  Een verklaring voor het ontstaan van de hulk zal me een zorg wezen! Hij is gewoon bestraald, wordt groen en slaat op hol! Verder heeft Bruce problemen omdat de hulk zijn leven beheerst, en dat is wel iets voor Norton! En dan nog wat eye-candy met Liv Tyler om het boeltje te verkopen aan de grote massa.

  Doe mij maar een nieuwe Spider-Man of Batman.

  Reply
 2. _Asci_

  Ik heb mijn twijfels over deze casting. Je kunt van het eerste deel zeggen wat je wilt, maar Eric Bana en Jennifer Connely speelden erg sterke personages en hadden duidelijk chemie en waren aan elkaar gewaagd. Edward Norton heb ik heel hoog zitten en Liv Tyler kan ook heus wel wat maar als koppel kan ik ze totaal niet voorstellen. Daarvoor is Norton een veel té intelligente cynicus en Tyler een té leuk smoeltje zonder inhoud…

  Reply
 3. BlackMoon

  Jennifer Connelly vond ik toch iets knapper, zowel fysiek als op acteervlak. Edward Norton als grijze of groene of roze hulk, ik ben benieuwd.

  Reply
 4. René

  Ik had het liefst gezien dat Bana en Connelly bij Hulk 2 betrokken zouden zijn. Ik heb echter wel vertrouwen in Edward Norton. Tyler daarentegen… mijn god, dat mens zou voor mij een serieuze reden zijn om niet naar de film te gaan. Ik vond het ook al zo vreselijk jammer dat ze haar voor de Lord of the Rings hadden gecast.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *