Ocean’s Thirteen met Al Pacino

Of de nieuwe Ocean’s Thirteen (2007) van Steven Soderbergh net zo knap zal zijn als het origineel Ocean’s Eleven (2001), of net zo’n bittere teleurstelling als Ocean’s Twelve (2004) is nog maar de vraag. De nieuwe trailer suggereert dat het slotdeel in de Ocean’s trilogie wel eens in de eerste categorie kan vallen, maar schijn kan soms bedriegen. Maak zelf jullie oordeel of dit filmpje aanzet om de film in de bioscoop te gaan zien. Ik ga in ieder geval naar quasi alle films zien. Een bioscoop-abonnement kan dergelijke tijdrovende gewoontes snel in de hand werken.


oceans_thirteen_2007_pic01.jpgoceans_thirteen_2007_pic02.jpgoceans_thirteen_2007_pic03.jpg

© 2007 Warner Bros.

Tot nu toe werd de plot angstvallig geheim gehouden, maar gelukkig geeft de trailer nu wel het een en ander prijs. Al Pacino’s karakter blijkt Reuben (Elliott Gould) belazerd te hebben, waardoor Danny Ocean (George Clooney) en zijn jongens geen andere keus hebben dan wraak te nemen. That’s it, en meer moet dat voor dergelijke films eigenlijk niet zijn. Ocean’s draait om de coole dialogen, de coole personages, de coole situaties. En na het zien van de eerste beelden wordt duidelijk dat Matt Damon – die voorheen slechts een bijrol had – wel eens de show kan stelen van Clooney en Pitt. Ocean’s 13 gaat op 13 juni in de Belgische bioscopen draaien.

 


*** Ocean’s Thirteen trailer ***

***Related Posts***
19/06/2007: Ocean’s Thirteen filmbespreking
08/05/2007: Nieuwe Ocean’s Thirteen posters
19/12/2006: Ocean’s Thirteen teaser + korte inhoud
29/03/2006: Ocean’s Thirteen casting
26/10/2004: Ocean’s Twelve, een magere sequel

1 Comment

  1. MM

    was eigenlijk schandalig slecht. Trailer ziet er wel leuk uit met Al Pacino, maar ik heb toch mijn bedenkingen.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *