Little Fockers met De Niro en Ben Stiller

Na Meet the Parents (2000) en Meet the Fockers (2004) is een derde deel op komst, Little Fockers, althans volgens de mensen van Coming Soon. De eerste was een geslaagde komedie, de tweede film mocht er best wezen, dus waarom geen derde deel. Voor de studio is het in ieder geval een must wat de film brengen veel geld op. De eerste film bracht 166 miljoen op in de States, de tweede deed daar nog een schepje bij met 280 miljoen dollar. Gezamenlijk brachten de films werelwijd zo’n 800 miljoen dollar op. Je zou voor heel wat minder denken aan een derde deel.

Meet the Parents posterMeet the Fockers posterlittle_fockers.jpg

© Universal Pictures Benelux

De nieuwe Universal prent zal opnieuw geregisseerd worden door Jay Roach, en geproduceerd door Tribeca Productions van Robert De Niro. De bedoeling is dat zowel Ben Stiller, Robert DeNiro, Teri Polo en Blythe Danner, die in zowel Meet the Parents als Meet the Fockers te zien waren, terugkeren. Ook worden Dustin Hoffman en Barbra Streisand, die alleen in Meet the Fockers speelden, gepolst voor Little Fockers.

De Niro en Stiller zijn een knap filmduo. Ze kunnen beide altijd hun serieus bewaren en zijn gewoon briljant op vlak van timing. Maar bovenal vond ik het scenario van de eerste film echt wel knap geschreven. Het is eenvoudige situationele humor, maar enorm efficiënt. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Jim Carrey en Christopher Walken de rollen zouden vertolken. Had eveneens interessant geweest, maar Stiller speelt de underdog toch met iets meer overtuiging.

4 Comments

 1. Marcus²

  Toch wel vreemd dat er zoveel gereputeerde acteurs hebben besloten om aan de sequel mee te werken. Van De Niro zijn we het ondertussen wel gewend, maar Hoffman?? Dat Streisand na 10 jaar weer voor een camera is gekropen om juist dit vreselijke onding te maken, is een raadsel. Evenals het succes in de States. Een derde deel ruikt naar poen scheppen met verkeerde voorwendsels.

  Reply
 2. michiel

  dit is heel vreemd.
  ik dacht dat de 2de de laaste was.
  maar ja volgens mij gaat massa’s grapig zijn 🙂

  Reply
 3. jessica

  thx

  Reply
 4. CosaNostra

  Laat maar komen. Ik heb gelezen dat DeNiro al zeker van de partij is, maar dat hadden we wel kunnen denken. Dustin Hoffman is nog niet zeker.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *