Chris Tucker gijzelt opnieuw Rush Hour 3

Chris Tucker is hilarisch, zowel op de set als naast de set. En dat mocht onlangs blijken nadat deze ongetalenteerde Hollywood hack volgens de New York Post zich had opgesloten in zijn trailer totdat er wijzigingen werden aangebracht aan het script. Rush Hour 3 (2007) werd dus een tijdlang gegijzeld door een B-acteur die al 6 jaar lang (Rush Hour 2 (2001)) op geen filmset meer heeft gestaan. Grilletjes van Hollywood-acteurs is geen scoop, maar deze Chris Tucker had de producers eerst wel “gechanteerd” voor 25 miljoen dollar. Is trouwens de grootste gage die ooit aan een acteur werd betaald, groter dan dat van Tom Cruise of Anthony Hopkins. Zonder dit geld had hij de film niet gemaakt en dan zou er waarschijnlijk ook geen derde deel zijn aan deze trilogie. Is 25 miljoen dollar niet genoeg om gewoon uw job te doen?

Buiten misschien zijn rol in Friday (1995), vind ik Chris Tucker vooral een irritante komiek met een verschrikkelijk hoog stemmetje. Toen ik dit nieuws hoorde had ik zoiets van “excellent”. Als de studio zo dwaas is om een derderangs-acteur een gage te geven van 25 miljoen dollar , dan moeten ze ook maar de grillen van deze primadonna als supplement erbij krijgen. Tucker weet waarschijnlijk wel dat hij geen grote acteur zal worden en misschien is dat wel zijn laatste kans om veel geld uit een film te pompen. Uiteraard buit hij, als de ego-trimmer die hij wel is, deze situatie uit. Hopelijk zullen de producers twee keers nadenken alvorens ze dergelijke acteurs financieel willen belonen voor een non-prestatie.

Toch denk ik dat ik, en miljoenen andere mensen, het niet zullen laten om die film te gaan zien in de bioscoop. Een beetje jammer want dit had een goede les geweest voor de studio, die enerzijds miljoenen naar acteurs smijten en anderzijds klagen dat piraten verantwoordelijk zijn voor de zogenaamde crisis in Hollywood. Jackie Chan blijft voor mij een zeer talentvolle acteur om bezig te zien. Rush Hour zonder Tucker zou voor mij nog kunnen, maar zonder Jackie Chan is gewoon onmogelijk. De film komt bij ons uit op 22 augustus 2007.

*** Rush Hour 3 trailer ***

***Related Posts***
12/08/2007: Rush Hour 3 verbannen in China
03/07/2007: Rush Hour 3 poster + trailer
07/05/2006: Geen Steven Seagal in Rush Hour 3
23/11/2005: Chris Tucker lijkt zijn slag thuis te halen
12/07/2005: Chris Tucker negotieert voor Rush Hour 3
30/05/2005: Rush Hour 3 op de wachtlijst
27/09/2004: Trilogies aan de kassa

3 Comments

 1. MovieWorld

  Wel dat blijft mij nu ook eens een groot raadsel waarom ze Chris Tucker zo’n fors bedrag hebben aangeboden om zich eens even wat onnozel te gedragen…Nuja New Line Cinema zal ervan overtuigd zijn dat deze derde Rush Hour weer veel geld in het laatje zal brengen zeker…En daarmee kan er als een fors bedrag naar een acteur zoals Tucker gaan zeker…

  Maar zoals je zegt, ik zal ook alvast deze derde Rush Hour eens bekijken, maar dan vooral om Jackie Chan nogmaals aan het werk te zien, zijn films zijn gewoonweg de top!

  Nog een fijne dinsdag, mvg MovieWorld.

  Reply
 2. johan

  het leuke van jackie chan is dat hij zelf toegeeft dat zijn films qua verhaal niet veel om het lijf hebben en dat het dus eigenlijk om de stunts gaat. en die zijn erg leuk om te zien! de films zelf vind ik meestal bedroevend slecht. mooi dat aktiescenes uit lange takes bestaan. oogt wat ammateuristisch maar hierdoor zie je dat chan een echte kunstenaar is. bij een film van jet li wordt er tijdens een actiescene om de 2 seconden van camera gewisseld. hierdoor kun je niet zien of die pipo wel echt kan knokken. Ik hoop wel dat chan de film ‘puur’ houdt en geen wire-fu gaat gebruiken wat dat zag ik jammer genoeg in zijn laatste films wel.

  Reply
 3. Mar

  Ongetalenteerde? wtf! No way!

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *