Hoe zit het met Terminator 4?

De opnames van Terminator 4 (2008) zouden binnenkort van start moeten gaan, met of zonder de gouverneur Arnold Schwarzenegger. Op Imdb houdt men de lippen stevig op mekaar en tasten de fans nog steeds in het donker. Het script zou ondertussen afgewerkt moeten zijn en Jonathan Mostow zou de film moeten regisseren. Mario Kassar gelooft nog steeds op de terugkeer van Arny, en zei 10 maanden geleden nog te wachten tot er een plaats draaiperiode kon vastgelegd worden in de agenda van de acteur.

Maar het blijft maar duren? Het nieuws van een 4de Terminator dateren al van in 2004. Sylvester Stallone laat er anders minder haar over groeien en heeft al ‘met succes’ een 6de Rocky afgeleverd, en daar was pas eind 2005 sprake van. Waarom duurt het allemaal zo lang. Wel, heel wat fans vragen zich af of een T4 zonder Arnold eigenlijk wel de moeite is, en ik denk dat de geldschieters ook liever Arnold zien terugkeren om de box-office te spijzen. Het kan een verschil maken tussen een 100 miljoen dollar film of een 40 miljoen dollar film, en voor een actieprent is dat echt wel een groot verschil.

Laten we even speculeren en aannemen dat Arnold NIET terug komt. Wie zou er dan volgens jou de beste opvolger zijn? Let wel, de Terminator hoeft geen 2 meter lange spierenbundel zijn. Hij hoeft wel – volgens mij – bestaan uit dezelfde metalen structuur als de oorspronkelijke Terminator, anders verlies je elke band met het originele concept. Bij de rivalen hebben we al een slanke silver-guy gehad, T1000 (vertolkt door Robert Patrick) en een bloedmooie T-X (gespeeld door Kristanna Loken). Hierboven vinden jullie al een aantal acteurs die in aanmerking zouden komen: Adrian Paul, Dolph Lundgren, Tyson Beckford, Dominic Purcell, Jean-Claude Van Damme, The Rock, Vin Diesel,…Janet Jackson. Wie is jullie favoriet of hebben jullie nog andere namen aan het rijtje toe te voegen? Laat ook weten of een T4 zonder Arnold voor jullie zin heeft. Hieronder is misschien een teaser voor wat komen zal…

27 Comments

 1. miiki

  Toch moet de definitieve Terminator nog gemaakt worden ergens in de toekomst: the final confrontation.
  Daar wacht ik al van in het begin op. Deel 2 en 3 voegen verhaaltechnisch immers weinig toe aan het concept.
  Arnold blijft voor mij nog steeds een must, maar in geval van een alternatieve Dominic Purcell.

  Reply
 2. Richard

  T4 zonder Arnold is wel jammer, maar hij is volgens mij niet onmisbaar. Een waardige opvolger van Arnold lijkt mij Jean-Claude Van Damme met als rivaal Nicole Kidman, maar zij wil vast niet meewerken 😛

  Reply
 3. sjaakie

  het zou echt vet zijn om Arno terug te zien als Terminator en een nieuwe slechterik als Stallone..

  de 2 krachtbundels tegen elkaar zou wel vet zijn toch!

  en anders zou ik The Rock neerzetten als de nieuwe Terminator..

  Reply
 4. matthys

  Laat maar komen. Ik heb onlangs Arny op krukken gezien. Dus liever nog een terminator die nog goed op de been is, dan ene met houten stokken.

  Wat doet Janet Jackson in dat lijstje ??

  Reply
 5. Robertl

  Wesley Snipes 😛

  Reply
 6. VIPIN

  terminator 4 kan al1 maar 1 man in spelen dat is LOU FERIGNNO ECHTE HULK .VAN VROEGER.
  LOU FERIGNNO IS DE BESTE EN ARNOLD IS VERGELEKEN MET HEM ECHT NIKS….

  Reply
 7. HitMan

  Lou Ferignno is al 56 (slechts 4 jaar jonger dan Arnie). Niet zo’n ideale keuze vind ik. Nathan Jones is anders ook wel een gepaste keuze.

  Reply
 8. Anil

  Ervan uit gaande dat der Arnie niet terug keert.
  Zou mijn voorkeur liggen bij Dolph Lundgren, en/of the Rock.

  Reply
 9. michael

  wete ik wil terminatot 4 kijken op trailer kan da of ni ooo ik hoop het

  Reply
 10. robot t4

  Het zou vet sijn als er een Terminator met computer gemaakt werd (sown egte robot) en dan ingesproken door arnold

  Reply
 11. Anti

  ik vind dat als arnold niet in de 4e deel zit dat ze het beter bij de 3 delen moeten houden want een terminator film zonder arnold kan egt niet wie het begonnen is moet het afmaken GEEN VERVANGERS!!! een goede tegenstander zou ik jean claude van damme vinden

  Reply
 12. LoL

  quote : Het zou vet sijn als er een Terminator met computer gemaakt werd (sown egte robot) en dan ingesproken door arnold

  omfg…

  Reply
 13. Pimmetje

  Ik denk dat ie gewoon gerendered wordt. Gewoon, a la Gollem. Hup. Zo. Vierhonderd T101’s die John Connor het leven zuur maken. Stelt allemaal niet zoveel meer voor. Eigenlijk hebben ze Arny niet eens nodig, waarschijnlijk moeten ze wel rechten dokken over zijn lichaam…

  Reply
 14. Mich

  de beste terminator was de eerste voor mij
  waarom hielde ze het niet bij dat ?
  spijtig

  Reply
 15. Pimmetje

  Daarom…

  Reply
 16. Mich

  voor movie te make, heb je vele geld nodig, en dit is dan een 4de. dan moet die toch vele kosten, en sinds dat zijn voorgangers zo slecht waren. gaan ze toch niet bij deze veel inkomen krijgen.

  Reply
 17. Bram

  Uit dit lijstje lijkt Dominic Purcell me de beste. Ik denk dat hij de juiste (emotieloze) uitstraling kan hebben. Maar het lijkt me nog beter als ze een compleet onbekende nieuwkomer kiezen. het lijkt mij n.m. beter als ze een nieuwe reeks beginnen met een nieuw gezicht. Arnie verdient toch wel zijn eigen trilogie.

  Reply
 18. amar

  Lou Ferignno TERMINATOR EN FILM REG JAMES CAMERON WORDT ZEKER FILM VAN DE EEUW….

  Reply
 19. patrick k

  Als Arnold het niet word dan moet The Rock het overnemen:D

  Reply
 20. Lodi 14

  Ik vind Arnie het beste maar als hij niet meer kan doe dan maar een neger zoals Wesley Snipes of Will Smith…

  Ik ben trouwens een hele grote fan.

  Reply
 21. blackwall

  ik vind dat van damme de rol moet krijgen. We zijn hem al langer op het witte doek gewend als actieheld die andere komen pas kijken en als van damme aan zijn comeback wilt werken is dit een goeie kans.. wel van damme als slechte en ze moeten arnold gewoon gek maken voor nog een laaste keer ofniet… want die andere allemaal wat je ziet nee dankje wel vin diesel of the rock zijn geen typjes voor dit soort films want stel je voor steven seagal als terminator haha mensen zoals vin diesel geilen op hun zelf moeten we niet hebben in t4

  Reply
 22. Dark_Y

  indien zonder Arnie (wat jammer zou zijn), dan maar Dolph Lundgren in de plaats, en ondertussen kijken we maar naar de serie eh (Terminator – the Sarah Conor Chronicles)

  Reply
 23. Yasmine

  Geen Arnold geen Terminator.

  Reply
 24. gilles

  HIJ HEEFT WEER DE HOOFDROL VAN DE TERMINATOR4

  Reply
 25. Jeroen

  Zonder Arny geen Terminator.

  Is iedereen op de hoogte dat voor de 1e Terminator O.J. Simpson de voorkeur had als robot.

  Veel slechter dan hem kan het ieder geval niet worden!

  Reply
 26. JC

  ik vind dat dominic purcell een kans zou moeten krijgen. hij heeft de stalen blik van een terminator

  Reply
 27. kjell

  ornold moet het spelen we kennen al van in begin hem dus ornold arnold arnold

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *