Boogeyman 2, tegen beter weten in

Inderdaad beste horror fans, jullie lezen het goed. En ga nu niet Ghost House Pictures gaan verwijten, want WIJ zijn verantwoordelijk voor het box-office succes van Boogeyman (2005)!

jeff betancourt,ghost house pictures,sequel,remake,boogeyman 2,boogeyman,danielle savre

Of om het toepasselijk met een infantiele spreuk te verwoorden: “eigen schuld, dikke bult”. De eerste boogey-treinramp bracht in de States in zijn openingsweekend bijna 20 miljoen dollar op en eindigde zijn bioscooprit op 46 miljoen. En tot vandaag heb ik geen flauw benul van hoe en waarom zoiets kon gebeuren.

Maar goed, het heeft weinig zin om te treuren want Boogeyman 2 zit in de startblokken. Hoewel ik wel verwacht dat de sequel iets beter zal worden, want wees nu eerlijk, hoe kan je onder het niveau van de eerste film geraken?! De nieuwe regisseur wordt volgens BloodyDisgusting.com Jeff Betancourt, iemand al jaren werkt als monteur maar nu ook eens wil genieten van het comfort van een regisseursstoel. De man heeft ervaring bij het monteren van horrorprenten, helaas geen enkele goede prent. Hier heb je trouwens een video van de man die geheel in zijn nopjes komt vertellen dat iedereen druk bezig is met het maken van een griezelig masker.

Korte inhoud: Laura (Danielle Savre) wordt al van kinds af aan geteisterd door nachtmerries van de Boogeyman. Ze besluit zich aan te melden bij een verzorgingscentrum om haar angst onder ogen te komen.

De film is in principe opnieuw een remake van Boogeyman II (1983), gescheven door de Duitser Ulli Lommel, waarschijnlijk een verre neef van Uwe Boll. De film zou deze keer draaien rond een vrouw die achterna wordt gezeten door nachtmerries van een Boogeyman. Maar het gaat allemaal van kwaad tot erger wanneer ze zich vrijwillig incheckt in een psychiatrisch hospitaal. Nog geen woord wanneer deze film op DVD wordt gereleased, …eu, ik bedoel in de bioscoop. Maar wanneer het zover is geef ik wel een seintje.

***Related Post***
06/01/2005: Boogeyman trailer

1 Comment

  1. tHe

    De eerste was inderdaad een draak van een film! De intro met pappie was dan nog wel grappig maar om daarna 90 minuten lang naar een gozer te gaan zitten staren die een deur probeert open te doen…
    Nee. Wat een slechte film zeg. Hopelijk brengt Tobin Bell wat kwaliteit naar dit tweede deel.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *