Meet the Robinsons

meet the robinsons poster

Sinds Disney nu Pixar heeft opgekocht lijkt het er wel op dat Disney steeds meer die hippe 3D Pixar look heeft overgenomen.

Dit is in ieder geval zo met Meet the Robinsons (2007), gebaseerd op het boek van A Day with Wilbur Robinson van William Joyce. Voor de mensen die het boek kennen zullen waarschijnlijk merken dat er veel nieuwe dingen zijn aan toegevoegd, zoals een aartsvijand, en steekt er ook veel meer humor in.

Het verhaal draait rond een wonderkind die een machine ontwerpt die vergeten herinneringen weer kan opwekken. Wanneer hij per toeval de toekomst in reist, ontmoet hij een familie wiens bestaan afhangt van zijn uitvinding.

Het doet allemaal een beetje denken aan Jimmy Neutron, maar dan iets meer geladen met slap-stick comedy. Het ziet er in ieder geval stukken beter uit dan de vorige Disney-prent Chicken Little (2005).

De stemmen in de film worden vertolkt door oa. Tom Selleck, Laurie Metcalf en Angela Bassett. De regie is in handen van Stephen J. Anderson die bij deze zijn eerste grote animatiefilm regisseert.

Meet the Robinsons komt bij ons uit op 4 april 2007.

meet_the_robinsons_trailer

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.