Unknown met Bridget Moynahan

Een sterke cast en een slimme premisse resulteren meestal in een knappe film, en ik hoop dat dit ook het geval zal zijn voor Unknown (2006). De trailer doet me een beetje denken aan Identity (2003) en Mindhunters (2004), maar de casting is in deze film heeft iets meer appeal. In de hoofdrollen zien we ondermeer James Caviezel (The Passion, The Thin Red Line), Joe Pantoliano (Memento, The Matrix, Bound), Greg Kinnear (As Good As It Gets, The Matador), Jeremy Sisto (Wrong Turn, The Movie Hero), Bridget Moynahan (I Robot, The Recruit), Peter Stormare (Fargo) en Barry Pepper (Saving Private Ryan, The Green Mile).

Unknown poster 1 Unknown poster 2

Korte inhoud: Vijf mannen ontwaken in een pakhuis voor chemische artikelen, beseffend dat zij zelf niet meer weten wie ze zijn noch weten hoe zij daar gekomen zijn. Allengs beginnen zij zich gewaar te worden van het feit dat sommigen van hen kidnappers zijn en de anderen de gijzelaars. De tijd dringt om uit te zoeken wie nu precies wie is, daar de leider van de kidnappers-bende zich op weg bevindt naar het pakhuis met als doel de gijzelaars te doden…Hier vind je de trailer.

Daarnaast vind ik debuutfilms altijd wel interessant. Regisseur Simon Brand filmt trouwens momenteel al zijn tweede film, Paraiso Travel (2006), een romantisch drama met John Leguizamo en de Mexicaanse Ana de la Reguera. Unknown moet bij ons verschijnen vanaf april 2007.

3 Comments

 1. nico

  Film ziet er heel interessant uit!
  Leuk ook dat Peter Stormare sinds zijn rol als maffialeider John Abruzzi in “Prison Break” terug in de picture komt

  Reply
 2. Aless

  het doet er mij aan denken dat ik nog een paar afleveringen van Prison Break moet downloaden want ik heb ze gemist op Kanaal Twee.
  😉

  Reply
 3. tim

  ziet er toch de moeite uit diene film

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *