Balls of Fury

Allez, hier nog een trailerke om het af te leren. Ben je klaar voor de nieuwe Enter the Dragon (1973), wel Balls of Fury (2007) mag je niet missen. In de hoofdrol zien we een vampier-achtige Christopher Walken die de dodelijke kumité zal leiden. De sterksten ontmoeten elkaar en enkel de beste zal het tornooi overleven. Klein detail: geen martial art deze keer … wél ping pong. En het resultaat is hilarisch.

Korte inhoud: De in ongenade gevallen pingpong kampioen Randy Daytona (Dan Fogler) wordt opnieuw het illegale pingpong-circuit ingezogen als hij gerekruteerd wordt door CIA-agent Ernie Rodriquez (George Lopez) voor een geheime missie. Randy zal undercover een toernooi moeten winnen. Een toernooi dat jaarlijks georganiseerd wordt door maffia-leider Feng (Christopher Walken). Het is gebruikelijk dat de verliezers van het toernooi gexecuteerd worden … Hier is de trailer.


Dan FoglerAisha TylerMaggie QChristopher Walken

© Rogue Pictures

Een prent waar Christopher Walken de rol vertolkt van een Aziatische misdaadleider genaamd FENG heeft ‘Oscar’ overal op de films behaarde billen geplakt. Ik ben verzot op de acteur en hoe slapstick deze komedie ook moge zijn, Walken is the man. Daarnaast zien we ook de knappe M:I 3 – babe Maggie Q opduiken en de “24”-actrice Aisha Tyler. De film is in beeld gezet door Ben Garant en komt bij ons uit ergens in april van 2007. Bekijk de trailer en laat me weten wat jullie ervan denken.

3 Comments

 1. matthys

  “You killed him.”

  WALKEN: “Well, duh! What part of ‘Sudden Death’ didn’t you understand.”

  LooooL !!

  Reply
 2. Sander

  lol mathys

  – licks trophee –

  “it tastes so good”

  – squishes lucky cricket –

  “it flew away man”
  “you squished my lucky cricket?”
  “no”

  Reply
 3. Mich

  ik hoop echt da deze goe ga worde
  alsem op die ballekes slaagt en dna diene blacklight aan, haha

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.