Waar wacht je nog op ?

Er zitten geen bekende acteurs in deze documentaire, geen duizelingwekkende visuele effecten of aangrijpende muziek, maar harde cijfers, statistieken en een boodschap die ons allen aanbelangt, niet met de bedoeling om ons te “entertainen” maar wel om ons wakker te schudden én aan te moedigen om er NU iets aan te doen.

An Inconvenient Truth poster1 An Inconvenient Truth poster2

>> www.climatecrisis.net <<

Als je maar één keer naar de bioscoop gaat op een jaar, ga dan naar An Inconvenient Truth (2006). Het is geen cinematografisch meesterwerk, maar wel een relevant en schrikwekkend cruciaal document. Huur het op DVD, download het van het internet als het moet, spreek erover met vrienden, maak promotie op je blogs of sites, … maar vooral, denk bij jezelf wat JIJ kan doen voor het milieu.

***Related Post***
23/04/2006: An Inconvenient Truth trailer

2 Comments

 1. dorian

  Goeie Documantaire, wel had ik soms af en toe de indruk dat Gore iets teveel op de voorgrond trad. Achteraf gezien was het een soort bevlogen schoolles. Wel goed afgewisseld met prive stukken waardoor de docu minder zwaar wordt.

  Er komt wel veel informatie ineens, veel feiten en gebeurtenissen, en je ik heb deze documentaire toch 2 keer moeten zien alvorens me alles duidelijk was. Iedereen zou deze moeten zien.

  Reply
 2. Mike's Webs

  Al Gore – de Michael Moore van de milieuactivisten

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *