Alpha Dog met Justin Timberlake

Justin Timberlake zal binnenkort niet enkel tezien zijn in Southland Tales (2006), maar ook in Alpha Dog (2006), geschreven en geregisseerd door Nick Cassavetes (The Notebook, John Q). De film gaat over het levensverhaal van Jesse James Hollywood (Emile Hirsch), een drugsdealer die in 2000 beschuldigd werd van moord en kidnapping en de jongste man ooit werd die op de FBI-‘most wanted’ lijst kwam te staan.

Het verhaal ontwikkelt zich in de geprivilegieerde woonwijken van Los Angeles waar de jongeren teveel tijd en teveel geld bezitten, en op zoek zijn naar kicks en zich voordoen als een L.A. gang uit de videospelletjes, de films, de rap-muziek. Ze houden geen rekening met mogelijke gevolgen van hun acties en tijdens een warme zomermaand lopen de dingen echt uit de hand.

Alpha Dog trailer

De film draait rond een fout gelopen kidnapping, en van coïncidenties gesproken zien we de twee hoofdacteurs van Hostage (2005), Bruce Willis en Ben Foster, zitten ook in deze prent. Let in de trailer op de nieuwe schitterende vertolking van Foster, die voor deze rol te rade is gegaan bij ex-crystal meth verslaafden.

Justin Timberlake ziet er ook wel uitdagend uit met al zijn tattoo’s en spierbundels en zet er zichtbaar een knappe rol neer. Enkel de keuze van de regisseur baart me zorgen. De man heeft misschien wel een aantal keert met het gerecht in aanraking gekomen omwille van drugs, maar heeft mij nog nooit echt kunnen facineren met zijn regie. Hoe dan ook, ik zal deze wel eens opzoeken begin volgende jaar bij ons in de bioscoop…als ik de rest al gezien heb. Hieronder staan nog wat afbeeldingen van de film.

4 Comments

 1. Agnus

  Ik heb ergens gelezen dat Jesse James ook een deel van de filmrechten wou opsteken en dreigde de film te verbieden. Straffe gast!

  Reply
 2. miiki

  ziet er nogal afgelikt uit.

  Reply
 3. maaknieuit

  vette film, je gaat met de karakters meeleven, het is gewoon no way out met deze film, tenminste zo zien zij het. Gewoon bekijken, is niet ongezond.

  Reply
 4. michiel

  hij bewijst gewoon maar dat hij kan acteren so what
  het zal wel geen goeie film zij

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *