My Super Ex-Girlfriend met Uma Thurman

De trailer van Ivan Reitman’s My Super Ex-Girlfriend (2006) staat on-line op MTV. Een jongeman in New York, gespeeld door Luke Wilson, maakt het uit met zijn vriendin, gespeeld door Uma Thurman. Maar tot zijn schrik ontdekt hij dat ze eigenlijk een superheldin met bijbehorende superkrachten is: G-Girl. Wat nog erger is: ze is er niet bepaald blij mee dat hij het uit heeft gemaakt en besluit zijn leven tot een hel te maken.

De film lijkt in ieder geval op een typische romantische komedie zoals er zo 12 in een dozijn zitten. Luke Wilson speelt naar goede gewoonte te weerloze romanticus, en Uma Thurman probeert met deze film een ander register open te trekken. Spijtig genoeg lijkt dit niet geheel op haar lijf geschreven, maar we zullen moeten afwachten wat het zal worden. In de film is ook een rol weggelegd voor Anna Faris, Rainn Wilson en Eddie Izzard.

Digital Domain, het bedrijfje die is overgenomen door Michael Bay, staat is voor de visuele effecten in de film. Misschien wel het enige die nog een beetje plezierig kan zijn in deze ogenschijnlijke debiele prent. Als jullie toch de trailer willen zien moeten jullie eerst graven doorheen een pak MTV-reclames, maar op het einde van de rit zie je dan uiteindelijk de trailer. Doe dit ook op eigen risico want het resultaat van die lange lijdensweg is niet meteen bevredigend.

Voor de liefhebbers is het nog wachten tot 20 september vooraleer deze troep de Belgische zalen haalt. Maar misschien kunnen jullie beter wachten tot de film op dvd te verkrijgen is.


*** My Super Ex-Girlfriend trailer ***

2 Comments

  1. Arne Keustermans

    Uma Thurman is een steengoede actrice, maar ik begrijp niet waarom ze tegenwoordig zo vaak in “komedies” wil meespelen. Het gaat haar niet af. En ze kiest er ook telkens de slechtste scenario’s uit…

    Reply
  2. agnus

    blijft een knap ding maar die film ziet er inderdaad nogal dwaas uit. Iemand al The Producers gezien met Uma?

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *