Dan toch een derde Lara Croft film voor Angelina Jolie

De enige game-adaptatie die nog een behoorlijk resultaat heeft geboekt aan de box-office is Tomb Raider (2001), met een recette van 275 miljoen dollar wereldwijd.

Niet meteen een goede film, maar het had iets wat de andere films niet hadden: een sexy femme fatale zoals Angelina Jolie (imdb) die daarbovenop best wel wat kan acteren. De vrouwelijke Indiana Jones met 007 trekjes had er echter de brui aan gegeven nadat de duurdere Tomb Raider 2 (2003) nu niet alleen werd uitgespuwd door de critici maar ook nog eens veel minder opbracht dan de eerste film (156 miljoen dollar wereldwijd). Maar wat blijkt; Angelina zou dan toch toegezegd hebben voor de derde Lara Croft-film, ook al zei ze de heldin van het gelijknamige computerspel nooit meer te willen spelen. Het nieuws staat in de Britse krant Daily Express. De krant citeert Ian Livingston van Eidos Interactive.

“Angelina heeft toegezegd om in de derde film te spelen. Paramount zal de film uitbrengen.”

Na de geboorte van haar kind met Brad Pitt, zouden de (zware) trainingen alweer beginnen. Maar volgens insiders zou de hoogzwangere actrice al aan het trainen zijn om haar zwangerschapskilootjes er in geen tijd weer af te krijgen. Ze wil echt in tiptop in vorm zijn en er beter uitzien in het Lara-kostuum dan ooit.

De baby zou ergens in de eerste helft van mei het levenslicht zien in het Afrikaanse land Namibië. Ondertussen doen geruchten over een huwelijk tussen Jolie en Pitt de ronde, gezien de zware bewaking die ze daar geïnstalleerd hebben. Anderen beweren dan weer dat er niks van aan is en dat Jolie Pitt zo snel mogelijk na de geboorte wil dumpen, omdat ze zijn jaloerse buien beu is.

Wat betreft de 3de Lara Croft, waarom niet. Als er plaats is voor diverse mannelijke actie-sterren, waarom zou er geen plaats zijn voor een vrouwelijke. Terwijl Charlize Theron verschrikkelijk was in Æon Flux, Halle Berry waardeloos in Catwoman, Kate Beckinsale niet kon overtuigen met Underworld, Jennifer Garner zich had vergist met Elektra en Milla Jovovich maar een povere indruk maakte in Resident Evil en een nieuwe poging onderneemt met Ultraviolet, vind ik Angelina Jolie als Lara Croft nog zo slecht niet als actie-heldin. Wat vinden jullie? Klaar voor een derde ronde?

***Related Posts***
29/01/2009: Lara Croft moet jonger zijn in Tomb Raider reboot

4 Comments

 1. Agnus

  ik ben zelf een grote Tomb Raider fan, an hoewel de tweede film vreselijk slecht was, heb ik er plezier aan beleefd…voornamelijk omwille van de welgevormde Jolie. Dus haar terug zien in een derde deel, waarom niet ! Dat ze voor eens en voor goed die Lara Croft-franchise in de prullemand stampt. lol !

  Reply
 2. Borriquito

  da’s er eentje die ik dan zeker ga bekijken
  een prettig weekend Dave
  groetjes

  Reply
 3. Pliske

  Niet aan mij besteed, die spelletjes, maar ge moogt Angelina gerust even langs sturen om te spelen!! ;-)))))

  Bloggroetjes,

  Reply
 4. lara

  LAAT DIE FILM MAAR KOMEN! =D

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *