Charlie Sheen twijfelt aan 9/11

Ik heb een aantal dagen geleden een controversieel berichtje geplaats over een documentaire die de 9/11 aanslagen in twijfel trok. Wel, het nieuws blijft zich verspreiden als een lopend vuurtje. De Hollywood acteur Charlie Sheen heeft voor ophef gezorgd in Amerika, door openlijk te twijfelen aan de officiële verklaring betreffende de gebeurtenissen op 11 september 2001.

In het radioprogramma ‘The Alex Jones Show’ zei Sheen deze week de officiële lezing – dat 19 “amateurs” met wat messen vier commerciële vliegtuigen kapen en 75% van hun doelwitten weten te raken – ernstig te betwijfelen. De acteur roept op tot vergaand onderzoek om de waarheid aan het licht te brengen. Ook CNN liet Sheen deze week aan het woord. Over de aanval op het Pentagon zei hij:

”Ik wil wel eens zien hoe dat vliegtuig al die manoeuvres heeft gemaakt. Het vliegtuig dat zich in het Pentagon boorde, is nooit op camera vastgelegd. Er zijn alleen foto’s van het gebouw net voor en net na de inslag. Het is aan ons om de waarheid te onthullen. We zijn dat verschuldigd aan de slachtoffers en hun families.” Sheen zei over de Twin Towers:

Tijdens de aanslag op 9/11 was ik bezig met een pre-shoot van Spin City, ik zag het nieuws van de aanslag en de eerste reactie die ik had wanneer de vliegtuigen in de torens vlogen, was dat dit volgens mij geen gewone commerciële jetliners waren. En wanneer de torens in elkaar zakten had je echt de indruk naar een gecontroleerde instorting te kijken.

Sheen verwees ook naar de commentaren van de brandweermannen die de instorting hebben meegemaakt en die al menig gecontroleerde instortingen hadden meegemaakt.

Sheen is niet de enige die twijfelt aan de gebeurtenissen van 9/11. Complottheorie-denkers beweren op websites dat de Amerikaanse overheid zelf achter de aanslagen zat, om zo angst te creëren onder de bevolking. Ook zijn er documentaires gemaakt waarin vele vragen gesteld worden over de aanvallen op onder meer de Twin Towers (zie post). Binnenkort krijgen we de film van Oliver Stone, maar gezien deze film zich al in post-productie-fase bevindt, zal naar alle waarschijnlijkheid Stone de officiële versie volgen van de terroristische aanslag. Hoe dan ook, steeds meer mensen in de VS willen antwoorden vragen waar de overheid niet op wil of kan beantwoorden. Dit verhaal wordt zeker vervolgd…

***Related Posts***
14/09/2006: Nieuwe 9/11 film voor Oliver Stone
18/05/2006: World Trade Center trailer
09/03/2006: 9/11 een leugen ?
13/02/2006: World Trade Center poster
07/01/2006: Flight 93, nog een 9/11 film
21/09/2005: Oliver Stone krijgt geen carte blanche voor 9/11 film
08/07/2005: Oliver Stone maakt 9/11 film

3 Comments

 1. mulder a.k.a. agnus

  Is er hier ook een Warren commissie? Van dat verdwenen vliegtuig in het pentagon lijkt mij ook wel sterk. Ik denk toch niet dat we ooit de waarheid zullen achterhalen. Als het opgezet spel was, dat is dit toch wel misdadig geniaal en het zou me verwonderen dat ze sporen zouden hebben nagelaten. The truth is out there.

  Reply
 2. dave

  het waren marsmannetjes. Ik heb het vanuit goeie bron.
  😉

  Reply
 3. Tim Osman

  Charlie Sheen heeft gelijk.

  Kijk gewoon maar eens naar de afbraak van WTC 7.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *