The Break-Up met Jennifer Aniston en Vince Vaughn

The Break-Up (2006), met Jennifer Aniston en Vince Vaughn is niet meteen een film die ik spontaan in de bioscoop zou gaan zien, maar waarvan ik weet dat de vriendin daar gewoon naar toe wil. Ik verwacht dus dat er veel volk naar deze romantische komedie van Peyton Reed zal gaan.

Het intrigerende feit aan deze film is dat in januari 2005 de relatie tussen Jennifer en Brad Pitt op de klippen liep, omwille van een stoute Angelina Jolie. Jennifer, compleet teneergeslagen, ging nadien de schouders van Vince Vaugn gebruiken om te huilen. Dat gebeurde op de set van The Break-Up, met een relatie tussen Jen en Vince tot gevolg en beide gekant tegen het stoute koppel Brad en Angelina. De ondertitel van de film is ook :”…Pick a side”. Slimme jongens die marketing mensen.

Er is heel veel sympathie voor Jennifer en een jaar na te feiten krijg je nog heel veel reacties van andere mensen die de “Friends”-ster een hart onder de riem willen steken. Zo was er een tijd geleden nog een artikel in HLN over Michael Douglas, die de relatie van Pitt en Jolie op de korrel nam. De film zal volgens mij niet veel voorstellen, maar de context van de relatie zal zorgen dat dit een waar box-office succes zal worden, ook al zullen we er niet echt wijzer van worden.

Korte inhoud: Deze film begint waar de meeste romantische komedies mee eindigen: ‘ …en ze leefden nog lang en gelukkig…’ Na hun zoveelste ruzietje is voor kunsthandelaarster Brooke de maat vol: ze maakt het uit met haar vriend Gary. Geen van beiden is bereid te verhuizen uit hun prachtige appartement en de enige oplossing is om er samen als vijandige huisgenoten te blijven wonen, totdat een van de twee toegeeft. Wat volgt is een heel scenario aan psychische oorlogsvoering tussen de twee, met hulp van allerlei vrienden en kennissen. Hieronder vinden jullie de trailer van de film.

Ik vind de trailer eigenlijk maar zwakjes. In vergelijking met een aflevering van Friends lijkt mij dit maar een saaie bedoening. Maar het is sowieso mijn ding niet. Vince Vaughn speelt ook altijd hetzelfde rolletje. Jennifer heeft wel een knappe rol neergezet in Derailed (2005) De film is vanaf 21 juni 2006 in onze zalen.

***Related Posts***
18/10/2005: Derailed (2005)
23/07/2005: New Hollywood RatPack
30/01/2005: Angelina Jolie pics

1 Comment

  1. Sander

    Een pracht van een vrouw: gisteren was Good Girl nog op tv, ze is de aandacht zeker waard.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *