Eerste beelden uit X-Men 3

Houden jullie van comic book verfilmingen? Ik hoop het wel want op deze filmblog zullen jullie binnenkort een stortvloed van comic-book verfilmingen te zien krijgen. Hier is alvast de teaser-trailer van X-Men 3 (2006). En hoewel ik mijn twijfels had over het verloop van het derde luik, vooral door het vertrek van regisseur Bryan Singer, is deze teaser-trailer zeer geslaagd. Alle twijfels worden meteen van de baan geveegd.

De film ziet er in ieder geval anders uit. Dit is vooral te danken aan videoclip-regisseur Brett Ratner. Ik houd niet zoveel van zijn films (Rush Hour, Red Dragon), maar de eerste beelden van X-Men 3 zijn geweldig. Je krijgt een paar goede shots van Angel (Ben Foster), Beast (Kelsey Grammer) en zelfs de Juggernaut (Vinnie Jones), zie pics. Vele dachten dat de vertolking van Beast door “Frasier” een verkeerde keuze was. Ik moet toegeven dat ik ook mijn twijfels had, maar de charmante intellectueel in wolvenvacht ziet er behoorlijk goed uit.

We gaan nog moeten wachten tot 24 mei 2006 om het resultaat te zien. Maar dit project lijkt op zijn weg naar succes.

***Related Posts***
08/08/2007: Wolverine krijgt oscarwinnende regisseur
30/05/2006: X-Men 3 breekt records
21/03/2006: Brett Ratner interesse in Wolverine spin-off
07/03/2006: Nieuwe X-Men 3 trailer
30/12/2005: Psylocke in X-Men 3
27/07/2005: X-Men 3 in productie
18/04/2005: Een R-rated Wolverine Spin Off ?
27/03/2005: Nieuwe regisseur voor X-Men 3

***Related Site***
Imdb: X-Men 3 (2006)
Officiële site: X3movie.com

2 Comments

  1. |sm|

    nogal dramatisch zo! maar ’t ziet er toch super uit! en ik ben een x-men, euch, ik bedoel, wolverine fan, dus ik zie deze prent volledig zitten!!

    Reply
  2. dave

    ik heb er sindsdien niets meer van gehoord. Ik ben niet zeker of de spin off er uiteindelijk zal komen…?

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.