Bij MTV slaat de verwarring toe

MTV moet dringend even haar prioriteiten in orde brengen. De zender die al een paar jaar te kampen heeft met een zware identiteitscrisis begint nu contradictorische berichtjes te posten op haar internetsite. De meesten onder jullie weten dat ik een hekel heb aan popsterren zonder acteerervaring die worden gecast in films. Het komt er altijd op neer dat ze voorspelbaar slecht acteren en bijgevolg het verhaal compleet om zeep helpen.

Het is trouwens een klap in het gezicht van vele acteurs die wel talent hebben en reeds verschillende jaren van hun leven toegewijd hebben aan hun kunst. Maar het is ook een klap in het gezicht van de filmfans die steeds meer 3de rangs acteurs voorgeschoteld krijgen en beroofd worden van ECHT talent.

Het enige waar ze nog goed voor zijn, is wanneer ze eigenlijk niet staan te acteren en hun zelf portretteren voor de camera, zoals Eminem als een rapper in 8-Mile (2002) of zelfs Whitney Houston als zangeres in The Bodyguard (1992). Maar grote rollen zijn het nooit geweest.

Het grappige is dat MTV dit volmondig schijnt toe te geven. Op hun site verscheen namelijk het volgende artikel: When Non-Actors Act, We All Suffer.

Pledge This! reminds us that movie roles don’t always go to people who can actually act. But sometimes non-acting celebrities find out that speaking lines and moving around at the same time isn’t as easy as it looks.

Wat ik grappig vind aan deze zaak is dat MTV dezelfde maatschappij is die Get Rich or Die Tryin’ uitbrengt, een film met NON-ACTEUR en POP-IDOOL
50 cent !?! Sorry voor het taalgebruik maar: “Please MTV, why dont’t you guys shut the fuck up ?!”

***Related Posts***
02/03/2006: Mariah Carey opnieuw voor de camera tegen beter weten in
04/12/2005: Avril Lavigne in The Flock
04/11/2005: Bij MTV slaat de verwarring toe
02/06/2005: Fred Durst in Population 436
30/04/2005: Jessica Simpson in The Dukes of Hazzard
19/03/2005: Paris Hilton in House of Wax
04/03/2005: Pink in Catacombs
05/01/2005: Britney Spears In the Pink
04/01/2005: Jenny McCarthy in Dirty Love
02/12/2004: Usher In the Mix
15/10/2004: Marilyn Manson in Wonderland
11/10/2004: Eminem in de voetsporen van James Bond

2 Comments

 1. frekke

  ik keek vroeger heel veel naar mtv. Nu wordt die zender opgevreten door de commercie. schokkend en zielig.

  Reply
 2. dave

  soms is pub een beetje van het goede teveel. MTV is altijd al een privé-zender geweest, maar vroeger konden ze het nog stellen met de hulp van een paar grote platenfirma’s. De zender behield ook wel in zekere zin haar autonomie. Nu zie je dat alles draait rond promotie en kijkcijfers, en MTV verloor alsmaar zijn credibiliteit.

  Ik verkondig nog altijd mijn mening over films op deze blog, maar ik heb alsnog geen deals met studio’s om hun films in een beter daglicht te zetten, moest je soms met vragen zitten omtrent mezelf…
  ;-p

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *