Wolverine spin off R-Rated?

Voor de fans van X-Men is er goed nieuws. Blijkbaar zou er een spin off in de maak zijn van Wolverine, de taaie superheld met vlijmscherpe klauwen, gespeeld door Hugh Jackman. Scenarioschrijver David Benioff is van plan om zijn karakter meer uit te werker en hem aldus meer beserk laten overkomen. Dat belooft:

The story will be a “bit darker and a bit more brutal” and geared toward an R rating.

Voor zover de regisseur ook in die richting wil gaan is dit in ieder geval goed nieuws. Ik krijg het een beetje op de heupen van die softe actiefilms die speciaal zijn gecensureerd voor een ‘kinderen toegelaten’ quotering.

…my concept of him for this movie is the one I grew up with: He’s a gritty character, a tough, working-class Canadian guy who was born with certain special powers and granted more through a series of brutal experiments for more that’s my Wolverine reality. Im not going too far from that.

Van alle recente sidekick-geruchten lijkt het mij die met de meeste slagkracht. Als ze tenminste het lef hebben om een comic-book film te maken met een R-rating. Ik ben benieuwd.

3 Comments

 1. |sm|

  w0000t, wolverine is de max! duimen!

  Reply
 2. dave

  Ik vond Van Helsing zoooo zwak dat de reputatie van Jackman voor mij een zware deuk heeft gekregen. Ik wacht op een rechtzetting.

  Reply
 3. |sm|

  weiger ik te bekijken! 😉

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *