Nieuwe Batman Begins poster

Ik blijf vol spanning wachten op de nieuwe Batman release die op 6 juli 2005 onze bioscoopzalen zal omtoveren in duistere grotten vol met vleermuizen en ons hopelijk de stuipen op het lijf zal jagen. Bij het zien van de eerste beelden wist ik meteen dat regisseur Christopher Nolan zich inspireerde van op de beelden van de eerste twee Batman-films van Tim Burton en toenadering zocht tot de duistere gotische fundamenten. De posters zien er allen adembenemend uit. En dat zou wel mogen met een marketingsprijskaartje van 100 miljoen dollar. Hier zijn ze: 1, 2, 3, 4. En hier zijn de laatste nieuwe versies: 5 en 6. Op Coming Soon kan je de laatste nieuwe trailers downloaden van de film die lange tijd op zoek waar naar de gepaste titel; van Batman 5, tot Batman: The Frightening. Nadien werd het een lange tijd Batman: Intimidation Game en nadien uiteindelijk Batman Begins.

Er doen heel veel verhalen de ronde over diverse toestanden tijdens de productiefase. Zo was de batmobile in Londen betrokken bij een auto-ongeval. Een dronken bestuurder had de wegmarkeringen niet gezien, zich op de set begeven en gewoon tegen de batmobiel gebotst. Hij vertelde de autoriteiten dat hij dacht dat de aliens waren geland.

Hier zijn nog wat promotie foto’s van Batman Begins: Batman met Katie Holmes, Batman close-up, Bruce Wayne op de trappen, Batman in actie, Batman close-up 2, Batman close-up 3, Batman and Dr. Jonathan Crane, Bruce Wayne & Henri Ducard, Lucius Fox, Lt. James Gordon, Alfred Pennyworth, Batmobiel, Batman in actie 2, Bruce Wayne & Henry Ducard 2, Batman in Factory en Bruce Wayne.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *