Kim Cattrall laat niet met haar sollen

Dit moet ik toch ook even posten. Een paar dagen geleden heb ik nog een klein bericht geschreven over een mogelijke speelfilm-versie Sex and the City (2008), gebaseerd op de populaire reeks Sex and the City. Ik had ook laten vallen dat Kim Cattrall niet meteen opgezet was met het project omwille van artistieke en financiële overwegingen. In The Globe and Mail stond daaromtrent nog wat extra informatie:


© Warner Bros. / Paradiso Home Entertainment

“If there is a movie, it will have to be a really good script, because there hasn’t been a script, and also a very fair deal for everybody. Not just” and here her eyebrow climbs as high as the Empire State Building “some people.”

“Look,” Cattrall sighs, “we had our time together. And the real truth of it is that we weren’t best friends. We were colleagues. We had a common ground and a common purpose.”

Wow, blijkbaar is het niet allemaal rozengeur en maneschijn op de set van Sex and the City. Ik heb uiteraard niet alle gegevens, maar van datgene wat ik lees kan ik Cattrall hierin volledig bijtreden. Enerzijds kan je moeilijk carte blache geven op een project zonder script en anderzijds zou de verloning toch evenredig moeten zijn. Ik snap niet waarom een Sarah Jessica Parker meer zou moeten verdienen dan een ander meisje in de groep. Zij is niet bepaald meer in beeld dan de rest. Ook bij de serie Friends wordt de taart gelijk verdeeld. Daar komt nog eens bovenop dat er blijkbaar elektriciteit in de lucht hangt tussen de actrices. Nu is er reeds langer dan vandaag bekend dat Parker een groot roddelwijf is, en er is niet uitgesloten dat ze misschien opnieuw iemand op de tenen heeft getrapt.

***Related Posts***
06/06/2008: Sex and the City promo-hype draait op volle toeren
02/03/2008: Loonsverhoging voor Sex and the City cast
27/05/2007: Sex and the City krijgt regisseur
26/03/2005: Sex and the City cast voorbereidingen

1 Comment

  1. Kim

    Sarah Jessica Parker is meer in beeld dan haar, tenminste in de serie. Ruw geschat 50% SJP, 50% andere meisjes. Maar ze dragen alle 4 evenveel bij aan de waarde van de serie, dus is het logisch dat Cattrall een gelijk loon wil.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *