Spider-Man 3 vs Venom

Daar sta ik nu eens op te wachten. De slechterik van Spider-Man 3 (2007) is bekend, maar het is nog wel niet bevestigd via officiële weg. Toch staat er al een interview te lezen met regisseur Sam Raimi in Now Playing:

“Absolutely we wanted to have a villain not only who would fulfil the character needs but somebody who could entertain the audience on a visceral level and provide great visuals, something we haven’t seen before, and create a real challenge and great foe for Spider-Man and his unique spidery, spider-like powers,”

Laten we in ieder geval hopen dat het VENOM blijft, gezien deze woeste krijger toch wel één van de “betere slechteriken”a uit de Spiderman albums is. Venom’s kostuum was ooit nog het kostuum van Spiderman geweest, maar Parker wierp het kostuum weg omdat het een parasitaire invloed had.

Uiteraard zal het personage veel speciale effecten nodig hebben. Venom is iets ingewikkelder dan het karakter van Dr. Otto Octavius in Spider-Man 2.

Maar wetende dat Sam Raimi ook het derde deel zal regisseren, heb ik er veel vertrouwen in, daarna houdt de regisseur het voor bekeken en gaat hij opzoek naar ander materiaal. Ondertussen zien we dat Raimi wel een heleboel filmproducties produceerd met zij productiehuis. Ik kan begrijpen dat het verlangen groot wordt om eens iets anders te doen. Maar hoe dan ook, DIT IS EEN SPIDERMAN MOVIE, een natte droom voor heel wat cineasten.

De kans is groot dat Vernom nog vergezeld zal worden door een tweede, misschien zelfs een derde rivaal. Ik zeg zomaar iets: Carnage, The Chameleon, Man-Wolf, The Shocker, of Harry Osborn. Geen enkele regisseur laat zoveel set-ups ongeroerd (cf. het einde van Spider-Man 2, waar Harry de schuilplaats van zijn vader ontdekt). Misschien een green goblin 2!? Who knows…

3 Comments

 1. fredo

  mega coole foto. Ik hoop dat ie even cool zal zijn in de film. Doc Ock was al een serieuse verbetering op de Green Goblin. Dus, ik blijf hopen.

  Reply
 2. Stefan

  “Great visuals and something we haven’t seen before”

  Klinkt in elk geval niet als Venom, zo “great” ziet ie er nou ook weer niet uit, en zijn krachten zijn gewoon hetzelfde als van Spiderman zelf, dus dat hebben we ook al gezien. Ik gok toch eerder op Sandman of Mysterio.

  Reply
 3. dave

  maar eerder een stille hoop.
  Wees gerust dat Venom een visueel knap staaltje cinema kan zijn.
  😉

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *