Chad Stahelski’s Highlander remake met Henry Cavill opgeschoven

We hadden over de opkomende Ballerina (2025) film al een post geschreven over de reshoots, nadat Lionsgate niet overtuigt was van wat regisseur Len Wiseman had gemaakt. Nu blijkt dat ze meer dan de helft van de film opnieuw hebben gemaakt volgens ScreenRant.

Volgens drie ingewijden moest de John Wick regisseur eigenlijk een groot deel van de film opnieuw opnemen omdat Wiseman’s versie niet voldeed. Een aanzienlijk deel van Ballerina werd opnieuw gefilmd in Praag, zonder dat Wiseman op de set was. Liosgate zit in slechte papieren nadat heel wat van hun films zwaar onderuit gingen aan de box-office (Borderlands, The Crow, Megalopolis, …) en bijgevolg willen ze niet al teveel risico’s lopen met hun gouden haantje John Wick en alle mogelijke derivaten die de franchise kan brengen. Liosgate wou dit nochtans stil houden want Borderlands had ook al te maken met zware reshoots. Len Wiseman wordt dus nog steeds behouden op de affiche als de regisseur van de film, maar het heeft er alle schijn van dat Chad Stahelski eigenlijk de echte regisseur is, die meer dan brokken heeft moeten lijmen.

De reshoots hebben tot 3 maanden geduurd en dat had uiteraard consequenties op de opkomende remake van Highlander die nu is opgeschoven. Acteur Henry Cavill heeft trouwens ook al een andere productie aangenomen in tussentijd, met name Voltron (2025) voor Amazon MGM. Deze live-action verfilming van de populaire animatieserie uit de jaren ’80, volgt een groep piloten die vijf gigantische robotleeuwen besturen, die samen kunnen transformeren in de machtige robotstrijder Voltron om het universum te beschermen tegen buitenaardse bedreigingen. Amazon MGM heeft de rechten verworven en wil de serie nieuw leven inblazen met een film, waarbij Henry Cavill werd aangesproken voor een hoofdrol. Het project is nog in ontwikkeling en moet later dit jaar in productie gaan. Persoonlijk vind ik dat Cavill misschien maar eens van agent moet veranderen, want voor een acteur van zijn niveau blijft hij toch maar (sorry voor de fans van Voltron) onnozele filmprojecten aannemen.

1 Comment

  1. Fabian

    De trailer van Ballerina zag er al behoorlijk uit, ben benieuwd

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *