Megan Fox als sexy androïd in Subservience

Neen, dit is geen spin-off op M3GAN (2022) maar we zijn er niet ver van verwijderd. Subservience (2024) is hetzelfde concept maar dan met een androïd die eruit ziet als Megan Fox. De korte inhoud is hilarisch.

© Millennium Media

Korte inhoud: Subservience draait in eerste instantie om een ​​gemiddeld middenklasse gezin. Vader Nick Perretti (Michele Morrone) is een toegewijde echtgenoot van zijn vrouw Maggie (Madeline Zima) en vader van twee kinderen, de tiener Isla (Matilda Firth) en de peuter Max (Jude Greenstein). Wanneer Maggie’s zwakke hart haar voor een lange periode naar het ziekenhuis stuurt terwijl ze wachten op een geschikte orgaandonor, bezwijkt Nick voor de verleiding om een ​​huishoudelijke androïd te kopen die Isla Alice (Megan Fox) noemt. Alice is slechts één programmeerfout verwijderd van het op hol slaan en zich te installeren als nieuwe vrouw des huizes.

Het doet denken aan The Hand That Rocked the Cradle (1992) en al die andere krankzinnige nanny-films uit de jaren negentig, maar dan met een AI-update die je, zoals bijna alle AI-updates, eigenlijk niet nodig had. Maar het is wel leuk om een film te zien met een man die zijn vrouw die in het ziekenhuis ligt gaat vervangen met een androïd die lijkt op een sekspop. Ik bedoel, hoe krankzinnig is dat idee dat een man zou denken dat zoiets wel moet kunnen. Dat vonden in ieder geval de scenaristen Will Honley en April Maguire.

De regie lag in handen van regisseur S.K. Dale die eerder zijn debuutfilm had gemaakt met Megan Fox, genaamd Till Death (2021). Megan is misschien geen al te grote actrice maar ze heeft de looks van een scream-queen en had misschien wel een grote filmcarrière gehad indien ze haar werkgever Michael Bay niet had versleten een halve Hitler te zijn, want Steven Spielberg liet haar schrappen uit Transformers 3. Toch is ze wel in de picture gebleven met films als Expend4bles (2023) en Rogue (2020).

Deze Subservience zal van hetzelfde niveau zijn als de andere 365 films van Michele Morrone, en net zoals deze film zal het een groot succes worden gezien het productiebudget vrij laag is en er een markt is voor dergelijke soft erotische fastfood films. De film kreeg vorige week echter een beperkte bioscooprelease in de States maar zal spoedig zijn weg vinden via één of andere streamingdienst.

*** Subservience trailer ***


4 Comments

  1. Ronald

    Raar dat ze het nooit leuk vond om als sekssymbool gecast te worden en eerder serieuze rollen wilde. Nu doet ze precies het tegenovergestelde.

    Reply
  2. Vero

    Grappig dat ze ook Megan noemt. Iedereen zal denken dat dit een M3GAN sequel is.

    Reply
  3. Alex

    En die gast van de 357 films lol we weten allemaal dat dit op #1 zal staan op streaming

    Reply
  4. Hulk

    Trailer ziet er wel grappig uit. ‘Mijn vrouw is in de kliniek, laat ik een porno-pop in huis halen en deze nog gebruiken ook al is de vrouw terug ! Te gek !

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *