Star Wars verzamelbeurs: vierde editie in Aalter

Op zaterdag 29 juni 2024 vindt in zaal Kadans in Aalter de vierde editie van de Star Wars Toy Fair plaats. Met deze beurs wil de online community Vintage Star Wars Belgium zowel vintage als moderne Star Wars verzamelaars samenbrengen, maar ook niet-verzamelaars die fan zijn van Star Wars. De online community Vintage Star Wars Belgium is voor Star Wars verzamelaars dé plek waar ze hun verzamelstukken kunnen tonen en verhandelen. Dit creëert een sterke, virtuele band tussen de hobbyisten. Een band die ook in het echt kan voortbestaan door elkaar in levende lijve te ontmoeten: mensen vanuit heel België en het buitenland komen speciaal naar Aalter voor de Star Wars Toy Fair.

© marketing Stillebliksem.be

“De eerste editie vond plaats in 2019 en de positieve reacties waren overweldigend. De persoonlijke ervaring en gezellige sfeer zorgden ervoor dat mensen meteen vroegen naar de volgende editie. Het succes inspireerde om van de meet & greet een jaarlijks event te maken,” aldus Tom Boute, organisator en oprichter van Vintage Star Wars Belgium. Naast de mogelijkheid om gelijkgezinden te ontmoeten, vind je er ook Internationale Star Wars dealers uit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk die items van sterke kwaliteit aanbieden. Het gezellige, kleinschalige event en de intieme sfeer zorgen voor het perfecte moment om je collectie aan te vullen. Breid je leger Stormtroopers uit of vind die éne one-of-a-kind.

Niet enkel leden van de online community Vintage Star Wars Belgium, maar iedereen die houdt van Star Wars is welkom; of je nu puur fan bent van de films of een gebeten verzamelaar. Kinderen onder de 12 jaar mogen zelfs gratis binnen. Ideaal om er een uitstapje van te maken met het hele gezin. Wie een early-bird ticket koopt maakt kans om prijzen te winnen én krijgt bij aankomst een gepersonaliseerde naambadge. Een snelle ijsbreker om elkaar makkelijk te kunnen herkennen en aanspreken.

Met deze meet & greet krijgen collectors en fans uit België en omstreken eindelijk de kans om elkaar in het echt te ontmoeten en vriendschappen te smeden. Want de beurs trekt niet alleen Belgische verzamelaars of leden van de Facebookgroep Vintage Star Wars Belgium aan: van voorbij de landsgrenzen komen mensen naar Aalter om hun passie voor Star Wars te delen.

PRAKTISCHE INFO 

 • De meet & greet vindt plaats op zaterdag 29 juni 2024 van 10.00 tot 16.00 uur.
 • Zaal Kadans, Stationsstraat 71, 9880 Aalter.
 • Inkom bedraagt 9 euro aan de kassa.
 • Alle info vind je terug op de website.
 • Zelf Vintage Star Wars Collector? Word lid van Vintage Star Wars Belgium op Facebook.

2 Comments

 1. Jon

  Staat op mijn agenda 🙂

  Reply
 2. Miiki

  Mocht er nu nog eens een goeie Star Wars film/serie zijn uitgekomen, maar het is allemaal toch wel wat passé aan het worden.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *