Jennifer Aniston en Adam Sandler zijn terug voor Murder Mystery 2

De nieuwe film van Jennifer Aniston en Adam Sandler hebben het publiek kunnen verleiden met Murder Mystery (2019) en hier is al de Murder Mystery 2 (2023) sequel. Scenarist James Vanderbilt heeft opnieuw het script geschreven, maar regisseur Kyle Newacheck (Ghosted, Happy Endings) werd vervangen door Jeremy Garelick (The Binge, The Grinder).

Korte inhoud: Fulltime rechercheurs Nick (Adam Sandler) en Audrey (Jennifer Aniston) worstelen om hun privédetectivebureau van de grond te krijgen. Ze bevinden zich in het middelpunt van internationale ontvoering wanneer hun vriend Maharaja (Adeel Akhtar) wordt ontvoerd op zijn eigen uitbundige bruiloft.

Vanaf 31 maart 2023 zal de film beschikbaar zijn op Netflix, zonder bioscoop-release. Italië is nu ook vervangen door Parijs maar eigenlijk krijgen zowat dezelfde ingrediënten geserveerd. In de cast zien we ondermeer Mélanie Laurent, Mark Strong, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani, Dany Boon, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, Enrique Arce en Zurin Villanueva.

Volgens Netflix zou de eerste film een ware hit geweest zijn op het platform en vele records hebben gebroken. In 3 dagen tijd zouden zowat 30 miljoen mensen de film hebben gezien. Neem nu een gemiddelde ticketprijs van 12 euro en je hebt een recette van 360 miljoen dollar. Daar zouden veel blockbusterfilms van dromen. Maar let wel, dit is een streamingplatform, de drempel om een film te bekijken is véél lager dan effectief zich te verplaatsen naar een bioscoop en 12 euro of meer te betalen voor een ticket. Hoe dan ook verbaast het me een beetje dat Netflix met zo’n sterke cijfers niet overweegt om de film eerst in de bioscoop uit te brengen. Het zou niet de eerste keer zijn (cf. Roma, The Irishman, Marriage Story, The Trial of the Chicago 7). Hier hebben jullie trouwens een lijst van alle bioscoop releases van Netflix-films. Hieronder vinden jullie de trailer voor Murder Mystery 2.

*** Murder Mystery 2 trailer ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *