Blumhouse horror Torn Hearts met Katey Sagal

De fans van Sons of Anarchy actrice Katey Sagal zullen verheugd zijn te vernemen dat we haar binnenkort terug kunnen zien in een Blumhouse horrorfilm Torn Hearts (2022), van 12 Hour Shift-regisseur Brea Grant.

Korte inhoud: Het volgt het verhaal van twee vrienden (Abby Quinn en Alexxis Lemire) die – met hun eigen ogen gericht op het sterrendom van de countrymuziek – de hulp inroepen van de teruggetrokken countrylegende Harper Dutch (Katey Sagal). Terwijl hun levenslange idool lijkt te willen helpen, ontaardt het bezoek in een verwrongen reeks van mentale en fysieke kwellingen als het tweetal ontdekt dat Harper andere motieven kan hebben.

Het klinkt niet als horror, maar dat is het zeker. Het is een heel slimme draai aan muziekberoemdheden met een aantal stijlvolle schrikmomenten en duistere wendingen. Zoals de trailer stelt: “het pad naar het sterrendom is een reis naar de hel…” En dat is een zeer relevante beschrijving voor wat ons te wachten staat met deze film. Het script werd geschreven door debuutscenariste Rachel Koller Croft.

Of de film in onze bioscopen geraakt valt te betwijfelen, maar hopelijk wordt hij snel opgepikt door een streamingdienst, en dat zal vermoedelijk Amazon Prime worden op 20 mei 2022.

*** Torn Hearts trailer ***

1 Comment

  1. Zwolle

    Blumhouse films zijn meestal wel de moeite. Verhaal is wel a-typisch horror maar we zullen zien.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *