Kiefer Sutherland en Chris Pine in thriller The Contractor

Paramount heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende actiethriller The Contractor (2022), met in de hoofdrol Chris Pine. De film mag je niet verwarren met The Contractor (2007) met Wesley Snipes, die min of meer dezelfde plot had. Er is zelfs een gelijknamige Danny Trejo film van 2013 en een Mexicaanse film uit 2018. De nieuwe film zal vanaf 1 april in de bioscoop en digitaal te zien zijn.

Korte inhoud: “Het is gemakkelijk om te doden, maar het is veel moeilijker om te overleven.” Nadat sergeant James Harper (Chris Pine) onvrijwillig uit het leger wordt ontslagen, krijgt hij een contract met een ondergrondse militaire operatie. James wil de eindjes aan elkaar kunnen knopen en de deal lijkt lucratief. Maar hij raakt uiteindelijk verstrikt in een gevaarlijke samenzwering waardoor hij voor zijn leven moet vechten.

In de film zien we ondermeer Kiefer Sutherland, Ben Foster, Gillian Jacobs en Eddie Marsan. The Contractor markeert het Engelstalige filmdebuut van de Zweedse Westworld-regisseur Tarik Saleh en bevat een script geschreven door J.P. Davis.

Pine, die ook als uitvoerend producent van het project fungeert, werd onlangs door Paramount getipt voor een terugkeer van een volgende Star Trek (2023)-film, geregisseerd door “WandaVision”-regisseur Matt Shakman. Pine zal ook zijn regiedebuut maken dit jaar met Poolman (2022), een verhaal van een man die zijn dagen doorbrengt met het verzorgen van het zwembad in een flatgebouw in het zonnige Los Angeles en met zijn buren Jack en Diane de gemeenteraadsvergaderingen bijwonen. Wanneer hij de grootste waterroof in de geschiedenis van LA sinds Chinatown ontdekt, sluit hij ongemakkelijke allianties met een mooie femme fatale, terwijl hij elke aanwijzing volgt die hij kan met corrupte stadsfunctionarissen, opgebrande Hollywood-types en mysterieuze weldoeners – allemaal in de naam van het beschermen van wat voor hem kostbaar is, met name Los Angeles. In de hoofdrollen heeft hij Annette Bening en Danny DeVito gecast.

*** The Contractor trailer ***

1 Comment

  1. Jude

    De trailer begint goed maar gaandeweg valt hij toch zowat in een voorspelbaar patroon, misschien hadden ze de trailer gewoon kort moeten houden.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *