Prequel-serie The Witcher Blood Origin in de maak

Het was Covid die roet in het eten stak van het tweede seizoen van de Fantasy-Netflix serie The Witcher, want we hebben er lang moeten op wachten. Maar gelukkig kunnen we de draad opnieuw oppikken in de door monsters bezaaide vallei met Geralt of Rivia (Henry Cavill)

De wereld van de serie werd verruimd met een aantal nieuwe personages waarvan we veel meer zullen zien in seizoen twee. Er zijn ook genoeg afbeeldingen van seizoen twee, meerdere teasers en een trailer, waarvan de laatste deze zomer arriveerde tijdens het virtuele WitcherCon-evenement van Netflix, allemaal een hint naar wat ons te wachten staat voor onze langharige held en zijn vrienden. Vandaag hebben we een aantal echte clips van het seizoen om ons nog meer in te haken. Bekijk ze hier en hier.

Bij de nieuwe castleden zien we namen als Yasen Atour als Coen, Agnes Born als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Basil Eidenbenz als Eskel, Aisha Fabienne Ross als Lydia, Mecia Simson als Francesca en Kim Bodnia als Vesemir.

Nog steeds van de partij zijn Anna Shaffer, Kristofer Hivju en Graham McTavish. Daarnaast heeft Netflix ook een eerste blik achter de schermen van The Witcher: Blood Origin laten zien, een andere live-actieserie die zich afspeelt 1’200 jaar voor de Witcher en is dus iets van een origin story. De officiële synopsis luidt: “Gesitueerd in een elvenwereld 1200 jaar voor de wereld van The Witcher. Blood Origin zal een verhaal vertellen dat verloren is gegaan door de tijd – de creatie van het eerste prototype van de Witcher die zich geheel onderwater afspeelt, en de gebeurtenissen die leiden tot de de samensmelting van verschillende werelden van monsters en mensen tot elfen. De cast bestaat uit Sophia Brown, Laurence O’Fuarain en Michelle Yeoh. Hier hebben jullie al een making of filmpje.


*** The Witcher season 2 trailer ***

1 Comment

  1. Mitch

    Hopelijk komt het uit voordat de Witcher eindigt. Ik weet dat Witcher geen lineair verhaal is zoals Game of Thrones, maar ik heb altijd gedacht dat HBO de spin-off-serie had moeten maken en uitbrengen voordat het laatste seizoen werd uitgezonden. Het zou een goede manier zijn geweest om een hype op te bouwen. Game of Thrones was uniek omdat miljoenen mensen bijna geobsedeerd waren door te theoretiseren wat er daarna zou gebeuren. Oude seizoenen opnieuw bekijken om naar aanwijzingen te zoeken, de boeken opnieuw lezen voor aanwijzingen, scouting over elk frame, gewoon op zoek naar iets. Het uitbrengen van een prequel of miniserie voorafgaand aan het laatste seizoen zou van dat specifieke aspect hebben geprofiteerd en de serie veel populairder hebben gemaakt.

    Het laatste seizoen van GoT was nog steeds een klote ramp. Fuck D&D. HBO liet de bal zo hard vallen dat ik bijna geen interesse heb in GoT-materiaal op HBO.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *