Frozen 2 teaser trailer hint naar 3 nieuwe seizoen-karakters

Disney heeft deze week de Frozen II (2019) teaser trailer uitgebracht, waarbij we voor het eerst een blik krijgen op het langverwachte vervolg op de mega-hit Frozen (2013). Ja, dit wordt opnieuw een kaskraker en andere animatiefilm blijven maar best uit de buurt van deze Disney prent.

Korte inhoud: Na de gebeurtenissen uit ‘Frozen’ heeft er enige tijd vrede geheerst in het koninkrijk Arendelle. Elsa (Idina Menzel), Anna (Kristen Bell), Kristoff (Jonathan Groff) en Olaf (Josh Gad) moeten vervolgens een nieuw avontuur aangaan, waarvoor ze diep de bossen intrekken. Reden van hun vertrek is om een eeuwenoud mysterie over hun koninkrijk te ontdekken.

De trailer ziet er behoorlijk serieus uit, zelf donker. Er zijn ook wat nieuwe karakters in de trailer, maar veel zijn we niet wijzer geworden. En wat zijn deze vreemde kristalachtige objecten die rond Anna’s kamer zweven, en waarom is Anna zo bedroefd bij het zien ervan? Ze zijn niet verbonden met Elsa’s krachten. Misschien is dit wat Elsa, Anna en Kristoff aan het doen zijn in het door bladeren bedekte koninkrijk…?

Wat Frozen zo bijzonder maakte is de muziek, en in deze nieuwe trailer krijgen we ook onze eerste sneak peek op een van de potentiële nieuwe nummers die Oscar-winnende songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez hebben gecomponeerd voor Frozen 2. Het ziet er naar uit dat deze sequel alle ingrediënten heeft die het jongeren publiek zal kunnen bekoren.

In de cast zien we ook twee nieuwe namen, Evan Rachel Wood en Sterling K. Brown, en dat zouden wel eens die twee nieuwe karakters zijn in de trailer. Josh Gad liet doorschemeren dat de poster voor de film een verborgen boodschap bevatte. Misschien heeft het wel iets te maken met de vier seizoenen en mogelijk drie nieuwe personages met lente-magie, zomer-magie en herfst-magie. Misschien is het de zoektocht van Elsa, Anna en Kristoff om andere mensen zoals Elsa te vinden met deze seizoensgebonden krachten…? De toekomst zal het uitwijzen.

*** Frozen 2 trailer ***

2 Comments

  1. Elise

    In de eerste film rent Elsa weg om aan haar angsten te ontsnappen. Nu rent ze hier naartoe, om haar angst onder ogen te zien en te vechten tegen de golven die haar ouder hebben gedood. Haar karakter is enorm gegroeid, dankzij de liefde van haar familie. Ik kijk hier naar uit!

    Reply
  2. Sarah

    Yes! Ziet er leuk uit 🙂

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.