Ook Jennifer Garner heeft met Peppermint haar vendetta film

Neen, dit is niet Alias seizoen 6. Het begon met Liam Neeson (Taken), daarna kwam Keanu Reeves (John Wick), Kevin Costner (3 Days to Kill), Sean Penn (The Gunman), Mel Gibson (Blood Father), Denzel Washington (The Equalizer) en Charlize Theron (Atomic Blonde), en nu is het de beurt aan Jennifer Garner om haar debuut te maken in een actie-revenge-thriller met de wat lullige titel Peppermint (2018).

Korte inhoud: Wanneer haar echtgenoot en dochter neergeschoten worden en Riley (Jennifer Garner) uit haar coma ontwaakt, traint ze jarenlang om zich te kunnen wreken op de daders. Na tien jaar zet ze haar wraakplan om in actie. Ze stopt niet eer de bende die de moorden pleegde, de advocaten die de daders vrijuit hielpen gaan en de corrupte politie hun dodelijk lot ondergaan.

De film werd tevens geregisseerd door Pierre Morel, de regisseur van Taken (2008) en The Gunman (2015). Voor Jennifer is het in ieder geval een grote stap van huisvrouw naar wraakengel, ook al is ze bekend geworden met de serie “Alias” en hierin heeft ze ook heel wat venten uitgeschakeld.

“Corrupt judges, dirty cops. What do I want? I want justice.” Het script van Chad St. John zal niet meteen uitblinken in originaliteit. Maar zo was zijn vorige script, London Has Fallen (2016), ook al geen hoogvlieger. Laten we hopen dat de regie en vertolking al evenveel vonken geeft als in Taken. Ook al kan de trailer me niet echt overtuigen.

Naast Garner zien we ook nog John Ortiz, Tyson Ritter, Richard Cabral, Michael Mosley en Annie Ilonzeh. Op 12 september 2018 zou de film bij ons moeten uitkomen.

*** Peppermint trailer ***

1 Comment

  1. Jonathan

    Heeft inderdaad wel veel weg van een nieuw Alias seizoen 😀

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *