The Disappointments Room met Kate Beckinsale

Je ziet ze niet vaak opduiken in een film, maar als Kate Beckinsale van de partij is heb je meestal wel te maken met een onderhoudende prent. Kate is een talentvolle actrice, spijtig genoeg heeft ze de verkeerde regisseur aan de haak geslagen en zijn de Underworld films het enige waarvoor ze echt bekend is. Binnenkort duikt de brunette op als blondine in de psychologische thriller The Disappointments Room (2016).

Kate Beckinsale,The Disappointments Room,Lucas Till,DJ Caruso,Wentworth Miller,stoker,relativity media

Korte inhoud: Dana (Kate Beckinsale) en Ben (Lucas Till) nemen hun intrek in een droomhuis. Het gaat om een oud landhuis met een geheime kamer in de zolder. Als de nieuwe bewoners de sleutel van deze ruimte vinden en een kijkje gaan nemen, vinden er in en om het huis griezelige en onverklaarbare gebeurtenissen plaats.

Is The Disappointments Room gebaseerd op aan waar gebeurd verhaal? Who knows? De term ‘disappointments room’ werd wel gebruikt om een zolderkamertje te benoemen waar een kind werd gestoken met een zware fysieke of mentale handicap. Het zou dus wel kunnen dat één van die verhalen aan de basis lag voor deze film. Maar iik zou ‘based on a true story’ bij deze niet al te letterlijk nemen. Tegenwoordig is dat ook al een marketingtruuk geworden.

De film werd geregisseerd door D.J. Caruso, een regisseur met ervaring die toch al een aantal niet-onaardige thrillers op zijn naam heeft staan (Disturbia, Eagle Eye). Het meest opmerkelijke is wel dat het script werd geschreven door Prison Break acteur Wentworth Miller, zijn tweede script na het geweldige Stoker (2013). Ik ben dus eigenlijk wel heel benieuwd naar deze film.

De film is van Relativity Media, de filmstudio die op 30 juli 2015 failliet ging. Bijgevolg zaten alle lopende producties met de handen in de haren, en liep er heel wat vertraging op. Ook deze film werd getroffen door het faillissement en zou pas in een klein aantal bioscoopzalen uitgebracht worden. Kans zit er dus in dat deze film nooit in België zal uitkomen.

***Related Post***
29/11/2017: The Disappointments Room filmbespreking

*** The Disappointments Room trailer ***

1 Comment

  1. Matti

    Trailer valt nog wel mee.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *