7 actrices op de Baywatch shortlist

En nadat bekend werd dat Zac Efron en Dwayne Johnson van de partij zijn in de opkomende Baywatch (2016) film, is het nog steeds volop zoeken naar die knappe dames, iets wat in Californië toch niet zo moeilijk moet zijn. Het probleem is vaak schoonheid te vinden die ook nog eens kan acteren.

We hadden al vermeld dat Kelly Brook (pics) in de running zou zijn, maar ik heb zo de indruk dat de makers geen Piranha achtige prent willen maken. Bijgevolg zullen ze voornamelijk op zoek zijn naar talent in plaats van cup maten. En de naam die het meest opduikt is deze van Alexandra Daddario, die we nog aan het werk zagen in San Andreas (2015), ook al met Dwayne Johnson. In “True Detective” (2014) ging ze zelfs uit de kleren voor één van de heetste scènes van de serie.

Een andere naam die regelmatig opduikt is deze van Pretty Little Liars actrice Ashley Benson, een actrice die ook de ondeugende toer opging in de bikini film Spring Breakers (2012). Dan is er nog de The Vampire Diaries actrice uit Bulgarije, Nina Dobrev, die ook als mogelijke kandidate op de shortlist verschijnt, naast de exotische Alexandra Shipp, die de rol van Storm zal vertolken in de opkomende X-Men: Apocalypse (2016).

Ook de namen van Shelley Hennig, Bianca Santos en Denyse Tontz lijken in aanmerking te komen. Vreemd genoeg hebben ze niet gedacht aan model en actrice Emily Ratajkowski, die met Gone Girl bewees over voldoende acteertalent te beschikken.

Er is nog geen plot vrijgegeven voor de Baywatch film, maar als we Johnson mogen geloven wordt het een ‘ondeugende, scherpe en hopelijk ook grappige’ film. Seth Gordon (Horrible Bosses)
zou de film regisseren. Scenaristen Mark Swift, Damian Shannon, Justin Malen en Robert Ben Garant werken volop aan het script.

***Related Posts***
08/06/2017: Baywatch filmbespreking
09/12/2016: Baywatch pakt uit met humor, spierbundels en babes in slo-mo
30/07/2015: Baywatch film met Dwayne Johnson wordt reboot komedie
24/01/2007: Pin-up Keeley Hazell in Baywatch the movie?
03/07/2006: Geen Dallas voor Jessica Simpson
10/02/2006: Een Baywatch film met Pamela Anderson

1 Comment

  1. Thanos

    Voor mij mogen ze alle 7 gecast worden. Er zijn toch rollen genoeg.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *