Hier zijn de True Detective 2.0 character posters

En ondertussen heeft HBO de eerste posters uitgebracht van de langverwachte terugkeer van de absolute top-miniserie “True Detective”. Veel plotdetails worden niet meteen prijsgegeven, maar we kunnen al een beetje de sfeer opsnuiven van deze reboot.

In het tweede seizoen hebben we dus een volledige nieuwe cast. Dit keer zijn de hoofdrollen weggelegd voor Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams en Taylor Kitsch. Benieuwd of ze na deze serie ook hun carrière een nieuwe wending zullen geven.


true_detective_season2_vince_vaughn_poster.jpgtrue_detective_season2_taylor_kitsch_poster.jpgtrue_detective_season2_rachel_mcadams_poster.jpgtrue_detective_season2_colin_farrell_poster.jpg

En voor zover we kunnen uitmaken uit de onderstaande trailer, hebben we opnieuw een gelijkaardige filmsfeer, ook wel werd het niet opnieuw geregisseerd door Cary Fukunaga, maar wel door meerdere regisseurs waaronder Justin Lin (Fast & Furious 4-5-6), Janus Metz Pedersen , Miguel Sapochnik bekend van Repo Men (2010), Daniel Attias en zelfs de auteur van de serie Nic Pizzolatto. Hopelijk gaan ze de magie niet verliezen die Cary Fukunaga kon opwekken, ook al zijn regisseurs bij tv-series minder belangrijk. In ieder geval komt de schitterende muziekscore opnieuw van T Bone Burnett. Op 21 juni 2015 wordt de eerste aflevering uitgezonden.

***Related Posts***
25/09/2014: Tweede seizoen van True Detective
05/06/2014: True Detective season 1 review


*** True Detective season 2 teaser trailer ***

6 Comments

 1. Stefaan

  Ik ben benieuwd of dit de carrière van Vince Vaughn terug zal lanceren, want die kerel wordt de laatste jaren toch wel serieus getypecast.

  Reply
 2. jerre

  Die muziek is altijd wel ‘spot on’. Mijn lichaam is gereed voor deze nieuwe miniserie 🙂

  Reply
 3. Julie

  Iedereen heeft het maar over Coln en Vaughn, ik kijk uit naar de vertolking van Rachel McAdam.

  Reply
 4. Stibbe

  True Detective, Orange is the New Black, én Hannibal komen allemaal terug in juni. Ik ben niet zeker of mijn lichaam hiervoor gereed is 🙂

  Reply
 5. Quantum

  WOW! Sonny Crockett is terug!

  Reply
 6. Margot

  Ben wel benieuwd of ze het niveau van het eerste seizoen zullen evenaren! De look van Colin Farrel zit alvast goed!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.