25e James Bond heet Spectre met bondgirl Monica Bellucci

Vandaag staat een beetje in het teken van James Bond, want zonet is de titel van de 24ste Bondfilm bekend gemaakt alsook de Bondgirls. De nieuwe film heet Spectre (2015) en zoals bekend zal deze film opnieuw geregisseerd worden door Sam Mendes.

spectre_2015_teaser_poster.jpg

Sam Mendes heeft de franchise nieuw leven ingeblazen met Skyfall (2012), de meest succesvolle Bondfilm ooit met 1,1 miljard dollar recette wereldwijd. De verwachtingen zijn dus torenhoog voor de nieuwe Bond-film … misschien wel de laatste voor Daniel Craig. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt via een live-uitzending vanuit de Londense Pinewood Studios.

De film zal vanaf oktober 2015 bij ons in de bioscoop uitkomen met de 46-jarige Daniel Craig als agent 007, en dit al voor de 4de keer. Opmerkelijk is dat de 50-jarige Italiaanse Monica Bellucci (pics) haar comeback zal maken als Bondgirl Lucia Sciarra, naast de Franse Léa Seydoux (pics) als Madeline Swann. Voor de autoliefhebbers was er ook nieuws want de nieuwe Bond-auto zou de Aston Martin DB10 worden.

Spectre zal opgenomen worden in de Pinewood Studios maar ook in Rome, Mexico-Stad, Marokko en Oostenrijk. Ralph Fiennes zal deze keer de leiding voeren als de nieuwe M en Naomie Harris kruipt opnieuw in de huid van Miss Moneypenny. Daarnaast zijn ook Rory Kinnear en Ben Whishaw weer te zien als respectievelijk Tanner en Q.

Bij de slechteriken zullen we Dave Bautista aantreffen als Mr. Hinx en Christoph Waltz zal de rol van Oberhauser vertolken. Eerder waren er geruchten dat hij het personage van Blofeld zou spelen, maar dit personage zou dus niet in deze film aan bod komen. Over de plot is nog niet zo heel veel bekend buiten het feit dat M bezig zal zijn om MI6 terug op de been te brengen en Bond het mysterie zal ontdekken achter de geheime organisatie van Spectre.

Update 12/02/2015: Ondertussen is er al een eerste Hi-Def afbeelding van James Bond ergens op een sneeuwvlakte in Oostenrijk met een wel heel hippe zonnebril.


*** Spectre teaser trailer ***

1 Comment

  1. JJ

    Is het de bedoeling dat we in dat kogelgat een “Octopussy” moeten zien …?

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *