Triootje met Sharon Stone en Sofia Vergara in Fading Gigolo

Acteur John Turturro is door de meesten gekend als de acteur uit heel wat Coen films, maar weinigen weten dat hij ook wel een talentvol regisseur is. Zo regisseerde hij ondermeer het niet onaardige Romance & Cigarettes (2005) met de overleden james-gandolfini.

John Turturro,fading gigolo,woody allen,sofia vergara,sharon stone,vanessa paradis,Eugenia Kuzmina

Maar nu pakt hij uit met misschien één van zijn meest ambitieuze film, gezien de casting. Turturro schreef, regisseerde en speelt de hoofdrol in Fading Gigolo (2013). De poster doet meteen denken aan de legendarische prent van American Beauty (1999).

Korte inhoud: Financieel gaat het niet voor de wind met Fioravante (John Turturro) en zijn beste vriend Murray (Woody Allen). Om geld te verdienen besluiten ze samen in het wereldje van de gigolo’s te stappen. Murray stelt voor om Fioravante’s pooier te worden. Het duo bevindt zich al snel in een kluwen van geld en uit de hand gelopen liefdesperikelen.

Het is fijn om als regisseur en scenarist uw eigen hoofdrol te kunnen schrijven en dat in het gezelschap van een pak aantrekkelijke dames in lingerie. Zo is er het ex-model Sofia Vergara, maar ook Sharon Stone, het Russische model Eugenia Kuzmina, maar ook Vanessa Paradis die hier haar Amerikaanse debuut maakt. Bij de mannelijke acteurs treffen we hier ook nog Liev Schreiber aan. Maar uiteraard wordt dit ook wel een beetje een Woody Allen film, ook al had hij blijkbaar niet meegeschreven aan de film. Maar het lijkt in ieder geval wel een rol die op zijn lijf geschreven staat.

Het duo Turturro/Allen lijkt in ieder geval een geslaagde combinatie de vormen, waarin twee oudere mannen achter de mooie dames zitten. Doet er mij aan denken dat ik snel een scenario moet schrijven met mij in de hoofdrol als jonge man die een onweerstaanbare seksuele aantrekking veroorzaakt bij een aantal Victoria Secret modellen (ik denk dan aan Heidi Klum, Adriana Lima, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes en Miranda Kerr). John Turturro is gewoon geniaal! En dit heeft er ook alle schijn van goed te varen aan de box-office. Het is op dit ogenblik not niet duidelijk wanneer de film bij ons in de zalen loopt, maar daar zal spoedig wel verandering in komen.

2 Comments

  1. Snuff

    Hier konden ze gewoon een serie van maken in de stijl van Hung. Heeft inderdaad veel weg van een typische Woody Allen film. Wel leuk om hem eens te zien in een film wat hij zelf niet heeft geregisseerd.

    Reply
  2. Ben

    Ziet er mij toch zowat een B-filmke uit. Maar Woody Allen blijft goed.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *