Paranoia met een shirtless Liam Hemsworth

Het lijkt er wel op dat Liam Hemsworth twee Hollywood titanen te slim af zal zijn in de opkomende spy-thriller Paranoia (2013) van Robert Luketic. De regisseur heeft meer stinkers (Killers, The Ugly Truth, Monster-in-Law, Win a Date with Tad Hamilton! en Legally Blonde) dan winners … eu … scrap that ! Eigenlijk heeft de regisseurs zelfs geen winners. De enige film die nog een beetje door de beugel kan, is 21 (2008), en zelfs dat is ook niet meteen een film die ik zou aanraden. Met wie moet die man allemaal slapen om nog steeds big budget films te mogen regisseren?!


paranoia,chris hemsworth,gary oldman,harrison ford,robert luketic,amber heard,alice eve,Richard Dreyfuss,Killers,The Ugly Truth,Monster-in-Law,21
© Entertainment One

Korte inhoud: Adam Cassidy (Liam Hemsworth) is een ambitieuze technoloog die het ver wil schoppen bij de telecomgigant Wyatt Corporation. Maar na een dure fout wordt hij gechanteerd door de meedogenloze CEO Nicholas Wyatt (Gary Oldman) waardoor hij als spion bij de concurrent moet gaat werken, wat gerund wordt door de oude leermeester van Wyatt, Jock Goddard (Harrison Ford). Adam boekt al snel succes en belandt in een wereld van boardrooms, privé-clubs en exotische auto’s. Maar achter de schermen is hij niet meer dan een pion in het spel van Wyatt en Adam zal een manier moeten vinden om te ontsnappen aan zijn baas, die tot alles in staat is.

In de film wordt de vader van Cassidy gespeeld door Richard Dreyfuss en zijn love-interest is niemand minder dan de blonde stoot Amber Heard. Indrukwekkende cast en het verhaal is gebaseerd op de sterke roman van Joseph Finder en in scenario vorm gegoten door Barry Levy (Vantage Point) en Jason Dean Hall (Spread).

Ik moet toegeven, ondanks het aanwezige acteertalent ben ik toch niet meteen onder de indruk van de trailer. Het ziet er nogal vrij cliché uit. Het verbaast me enigszins een beetje dat Gary Oldman hiervoor heeft getekend, nadat Kevin Spacey de rol had geweigerd. Het is het soort prent dat er niet voor terugschrikt om een shirtless Hemsworth shot in het verhaal te forceren. Er was heel veel controversie rond het gratuite shot van Alice Eve in lingerie in de nieuwe Star Trek Into Darkness (2013), maar hier zal je niet veel mensen horen klagen. Nochtans is het niet meer of minder ‘gratuit’ te noemen. Hemsworth heeft zelfs nog minder kleren aan. Liefhebbers van vrouwelijk schoon hebben Alice Eve gehad, het is nu de beurt aan de meisjes met deze baardloze en slanke shirtless stud! Paranoia zou ergens deze zomer bij ons in de bioscoop moeten draaien.


*** Paranoia trailer ***

5 Comments

 1. Julie

  Awel, ik vind dat er meer van dergelijke films mogen zijn, Natalie 😉 Trailer ziet er inderdaad nogal getelefoneerd uit, maar Hemsworth zal dat allemaal wel goed maken.

  Reply
 2. Rdaems

  Dit is ook niet de acteur van Thor, want dat zou wel veel massa verloren zijn , met Thor 2 er aan te komen dit is zijn broer Liam Hemsworth de acteur van Thor is Chris Hemsworth

  Reply
 3. Lode Hamers

  Euhm, Liam Hemsworth is Thor? Oeps Dave.
  Liam speelt in de Hunger Games. Zijn broertje Chris, da’s diegene van Thor en Snow White en zo.

  Reply
 4. Dave

  lol 🙂
  Is een postje van ons Natalie (Gepost door © noa), niet van mij 😉
  Ik heb het gevoel dat ze vertroebeld was door zijn torso :p
  Zal het bij deze aanpassen.

  Reply
 5. Noa

  oeps, my bad :s
  Die twee hun cv wat door mekaar gehaald 🙂

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *