Dishonored game trailer staat on-line

Vandaag wordt de nieuwe trailer voor Dishonored, de first-person action game die in ontwikkeling is bij Arkane Studios, vrijgegeven. In Dishonored kruip je in de huid van een huurmoordenaar met bovennatuurlijke eigenschappen, die gedreven wordt door wraak. Eens was je de betrouwbare bodyguard van de vorstin, maar nadat men de moord op haar in jouw schoenen geschoven heeft, word je een beruchte huurmoordenaar, enkel te herkennen aan je angstaanjagend masker.


dishonored,ps3,arkane studios

Dishonored speelt zich af in een tijd van onzekerheid, wanneer de stad te lijden heeft onder de plaag en een repressieve regering gewapend met vreemde hoogtechnologische snufjes de touwtjes stevig in handen heeft. Je kunt op een creatieve manier je doelwitten uitschakelen door het flexible combat systeem waarbij je verschillende bovennatuurlijke vaardigheden, wapens en ongewone gadgets tot je beschikking combineert. Benader je vijanden vanuit de schaduw, of val ze zonder mededogen aan met getrokken wapens. De uitkomst van elke missie hangt af van de keuzes die jij maakt.

Dishonored staat gepland voor release op Xbox 360, PlayStation 3, en PC in 2012. Een exacte datum heb ik op dit ogenblik niet.


*** Dishonored trailer ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *