No Strings Attached met Natalie Portman en Ashton Kutcher

Actrice Natalie Portman zal niet meer weg te branden zijn van het witte doek. Je kan haar nu zien in de schitterende thriller Black Swan (2010) van Darren Aronofsky, en binnenkort in de avonturenfilm Your Highness (2011) en de comic-adaptatie Thor (2011).

no_strings_attached.jpg

Ze verschijnt zelfs aan de zij van Ashton Kutcher in de romantische komedie No Strings Attached (2011) van Ivan Reitman (Ghost Busters, Up in the Air, Kindergarten Cop). Ik heb haar zelfs geplamuurd op de achtergrond van mijn twitter-pagina. Er is met andere woorden geen ontkomen aan. Zelf zie ik er geen graten in. Portman is niet alleen een streling voor het oog, ze kan ook nog acteren en heeft haar films altijd wel goed uitgekozen.

Korte inhoud: Emma Franklin (Natalie Portman) en Adam Kurtzman (Ashton Kutcher) zijn vrienden en proberen dat te blijven terwijl ze een zuiver fysieke relatie hebben. Als ze echter beseffen dat ze meer dan alleen maar seks willen moeten ze vechten tegen de verleidingen van de liefde, met alle gevolgen van dien.

Mijn probleem met No Strings Attached is Ashton Kutcher. Hij mag dan nog wel een enorme twitter-account hebben en de lakens delen met Demi Moore; hij kan met moeite een geloofwaardige rol neerzetten. Hij is anderzijds wel in staat irritatie op te wekken. Zijn vorige romantische komedie What Happens in Vegas (2008) was een regelrechte ramp. Ashton is echter goed in actie-films waar hij volledig zijn irritante-zelven kan zijn, zoals in The Guardian (2006). Voor al de rest zijn er veel betere acteurs te vinden. Maar acteurs verouderen en kunnen soms groeien in hun acteerwerk. Toch betwijfel ik dat Kutcher mij zal verrassen met een aangrijpende vertolking. De toekomst zal het uitwijzen.

Wat de trailer betreft hoop ik niet dat de makers hun doelpubliek zullen verjagen. De trailer is niet meteen grappig, en dat is toch een beetje van een manco. Ook de gehele opzet heeft veel weg van Date Movie (2006). Ik denk niet dat ik deze film ooit zal zien, maar mochten er onder jullie zijn die de film toch een kans willen geven, laat weten wat jullie ervan vonden in de commentaren. De film komt op 9 februari 2011 in onze zalen.


*** No Strings Attached red band trailer ***

2 Comments

  1. sofie

    Het verhaal trekt veel op een oude Seinfeld episode. Veel meer dan wat er in de trailer zit moet je niet verwachten. Maar altijd wel leuk kijkvertier op een zondagnamiddag.

    Reply
  2. johan

    veel recente films met hetzelfde onderwerp: no strings attached, friends with benefits, love and other drugs..

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *