The Town van en met Ben Affleck

Acteur Ben Affleck was al een tijdje niet zo tevreden met de rollen die hem werden aangeboden, dat hij een paar jaar terug de beslissing nam om achter de camera te kruipen. Het resultaat was het uitstekende en eigenzinnige drama Gone Baby Gone (2007). Een oefening die voor herhaling vatbaar was. Nu heeft hij al zijn energie gestoken in een nieuw regie-project, de misdaad thriller The Town (2010), een film waarin hij tevens ook de hoofdrol speelt, een beetje naar het voorbeeld van een Clint Eastwood. Valt nog af te wachten of Affleck een even indrukwekkend filmparcours kan afleggen, maar zijn start heeft hij in ieder geval al niet gemist.


the-town-1.jpgthe-town-2.jpg
© Warner Home Video

Korte inhoud: Tijdens de voorbereidingen van zijn volgende ‘klus’ probeert Doug MacRay (Ben Affleck), een ervaren dief, twee lastige zaken in balans te brengen; zijn gevoelens voor Claire Keesey (Rebecca Hall) de manager van de bank die hij eerder overvallen heeft, en het onzichtbaar proberen te blijven voor de FBI-agent die er alles voor over heeft om hem te pakken te krijgen.

Toen ik voor het eerst naar de trailer keek, sprong meteen iets in het oog; hoe smoking-hot actrice Blake Lively wel is. De tv-serie “Gossip Girl” ken ik niet, en al evenmin de films waarin ze acteerde. Ik kijk ook uit naar Hurt Locker acteur Jeremy Renner en Mad Men acteur Jon Hamm in de rol van FBI-agent. Een mooie cast en een verhaal die perfect past voor Ben Affleck. The Town komt eind 2010 in onze zalen.

*** The Town trailer ***

2 Comments

 1. scheffers

  Ziet er veelbelovend uit! Net zoals Gone Baby Gone, wat ik een hele fijne (en behoorlijk slimme) film vond om te zien! Lang geleden dat ik een film met zo’n goed (als in onvoorspelbaar) plot zag!
  Ik ben benieuwd!

  Reply
 2. fabian

  Trailer veelbelovend, geweldige cast, nu afwachten of Ben Afflect geen one-hit-wonder is.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *