Depp heeft oogje op Astrid Berges-Frisbey

Het was al een tijdje duidelijk dat actrice Keira Knightley er de brui zou aan geven en niet zou terugkeren als Elizabeth Swann in Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides (2011) van Rob Marshall. Er moest dus uitgekeken worden naar een nieuwe actrice. En deze kwam in de gestalte van een aanstekelijke Madrileense schone, genaamd Penélope Cruz. Zij zal de dochter spelen van de overheerlijke acteur Ian McShane in de rol van Blackbeard.

Maar Johnny Depp (47) heeft zijn oog laten vallen op een andere Frans-Spaanse schone, het fotomodel Astrid Berges-Frisbey. Deze 23-jarige actrice is ondertussen een seks-symbool geboren in Frankrijk en blijkt nu al de vervangster te zijn van de lolita Alizée (pic). Depp zou zo onder de indruk zijn dat hij het kantoor van producer Jerry Bruckheimer zou hebben opgebeld om te praten over een rol voor Astrid. Depp zag haar aan het werk in een aantal Franse producties en raakte helemaal in de ban van haar wulpse en mystieke schoonheid. Johnny overtuigde het team dat ze niet alleen een fantastische actrice was, maar dat ze maar een rol moesten schrijven voor haar in de 4de Pirates film. Hij was zo over zijn toeren over de jonge dame, dat er al snel twijfels opdoken of de bewondering louter van professionele aard was.

Het is touwens een twijfel die gedeeld wordt door de vrouw van Depp, Vanessa Paradis (37). Als Franse heeft ze weet van de ongelofelijke aantrekkingskracht van Astrid, die trouwens gezien wordt als één van de meest beloftevolle actrices uit Frankrijk. Maar wat haar verontrust is dat Astrid ook een seks-symbool is waar heel mannelijk Frankrijk mee dweept. Zou Depp besmet zijn door het Berges-Frisbey-virus? Wanneer de Jack Sparrow-acteur dat heel wat complimentjes in het rond slingerend over de actrice en met haar veel aan de telefoon hangt om te praten over haar toekomstige rol, bezorgt dit uiteraard heel wat spanning in droomhuisje van Vanessa en Johnny. Na 12 jaar gelukkig samenzijn, met twee schatten van kinderen, lijkt er nu een donderwolk aan de hemel te komen. En uit deze wolk kwam recent nog een verscheurende donderslag nadat Astrid Berges-Frisbey op de vraag, ‘met wie ze wel eens een one-night-stand wou delen’, antwoordde: Johnny Depp.

***Related Posts***
22/11/2009: Depp krijgt “slechts” 35 miljoen voor On Stranger Tides
07/10/2008: Depp krijgt $56M voor Pirates of the Caribbean 4
12/11/2006: Keira Knightley stopt na Pirates of the Caribbean At Worlds End

2 Comments

  1. johan

    De 1e pirates was vermakelijk (maar wat een afschuwelijke muziek!!) de 2e en vooral 3e waren ronduit slecht.
    Ian McShane zal ongetwijfeld een goede blackbeard neerzetten. Laats 44 Inch Chest gezien waarin hij de show steelt.

    Reply
  2. peter

    Mij maakt het niet uit. Heb de 3de film zelfs nooit uitgezien om dvd. Was gewoon om te geeuwen. De eerste was knap, de tweede was visueel mooi maar inhoudelijk teleurstellend.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *