Rose McGowan en Robert Rodriguez break-up!

Normaal gezien post ik geen berichten over filmkoppels die er de brui aan geven, maar dit nieuws zal waarschijnlijk wel gevolgen hebben voor een aantal opkomende films. Als we de mensen van NY Post mogen geloven zouden actrice Rose McGowan en regisseur Robert Rodriguez uit elkaar gaan en dus ook hun trouwplannen begraven.

Dit zal gevolgen hebben voor niet alleen de Barbarella remake alsook voor Women in Chains en Red Sonja.

ROSE McGowan’s breakup with her fiancé, director Robert Rodriguez, could be good news for some other actresses, who could end up with the leading roles she was set to play in his movies. McGowan was hoping to star in at least three planned Rodriguez films – a remake of Barbarella, Red Sonja and Women in Chains!

But sources say the couple, who we reported last October were engaged, have split, partly over the problems Rodriguez had finding financing for Barbarella – the 1968 cult classic in which Jane Fonda played a sexy space adven- turess – with McGowan in the title role.

Als er één schoolvoorbeeld is van een actrice die onder de lakens duikt met een regisseur om haar acteer-carrière een boost te geven, dan zou ik toch meteen denken aan Rose McGowan. Maar dat die relaties nooit echt lang duren is niet te verwonderen: de partner begint in te zien dat er GEEN liefde mee gemoeid is of de actrice beseft dat haar partner niet (meer) van plan is om haar te casten in zijn films (cf. Guy Ritchie en Madonna, waar de verhalen over een break-up nu toch ook al een tijdje aanslepen).

De geruchten doen de ronde dat er spanningen geweest zijn tussen het film-koppel nadat de financiering van Barbarella niet verliep zoals gepland. De Studio vond McGowan niet bankable genoeg nadat de teleurstellende cijfers van Planet Terror (2007) binnen kwamen. De double-feature kostte een slordige 70 miljoen dollar maar bracht slecht 25 miljoen op … wereldwijd! Ik begrijp enigszins de bekommernis van de studio.

***Related Posts***
16/06/2008: Women in Chains met Rose McGowan?
08/10/2007: Rose McGowan een Wonder Woman?
24/09/2007: Top 10 Killer Babes
31/05/2007: Rose McGowan getipt voor de rol van Barbarella
25/12/2006: Grindhouse van Rodriguez en Tarantino
11/08/2006: Grindhouse posters

4 Comments

 1. majestiek

  Nu kan hij eindelijk werk maken van de Sin City sequels in plaats met al die rommel die hij met haar wou maken. Die film staat nu al veel te lang op stand-bye!!

  Reply
 2. philip

  McDowel had dé perfecte Barbarella geweest, mochten ze ooit denken om een remake te maken. Ik zie haar trouwens liever dan die slecht acterende pop Jessica Alba.
  Dat Grindhouse het slecht deed moet ook gerelativeerd worden gezien het een film was voor de fans en minder voor het grote publiek. De studio zou toch tot betere inzichten moeten komen.

  Reply
 3. vince

  Planet Terror is wel aardig, Death Proof is daarentegen waardeloos. Ik vind zowiezo dat de nerd Tarantino zelf geen rollen meer moet spelen.

  Rodriguez had wel smaak zeg…Die Rose McGowan is een verdomd lekker stuk. Ik zou zeker naar Barbarella gaan met haar in de hoofdrol.

  Reply
 4. Dale Cooper

  Nu kan ie mooi aan Sin City 2 beginnen

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *