Superhero Movie spoof video op You Tube

Superhero Movie (2008) zal waarschijnlijk zuigen als geen ander, maar de spoof teaser trailer waarin een acteur het personage van Tom Cruise incarneert is gewoon buitengewoon hilarisch. Bekijk het you tube filmpje onderaan deze post.

Superhero Movie poster

Voor de fans van Scary Movie 1-2-3-4, Epic Movie, Date Movie en de afschuwlijk slechte Meet the Spartans, zijn het waarschijnlijk hoogdagen. Ikzelf heb het zowat gehad met de droge Leslie Nielsen humor en de flauwe karikaturen die opgevoerd worden. De makers doen zelfs de moeite niet meer om slimme humor uit te schrijven, laat staan om gewoon grappig te zijn. Nu is het voornamelijk scènes nemen uit andere films en deze belachelijk maken met kaka-pipi humor. Maar goed, er is een publiek, van 9 tot 12 jarigen die hiervoor blijkbaar massaal naar de bioscoop trekken.

Ook de dvd-release doen vaak gouden zaken bij een bepaalde klasse van mensen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan die ‘hardwerkende Vlaming’ die na zijn slopende 9 to 5 job nog eens 1 uur in het openbaar vervoer of in de file zit, en te moe is om nog maar pap te zeggen. Een gemakkelijke komedie als deze gaat er dan nog net in om de avond door te brengen. Ik kan me geen ander argument voor de geest halen om dergelijke spoof-rommel te huren.

Korte inhoud: Nadat hij gebeten is door een genetisch gemanipuleerde libel, ontwikkelt high school loser Rick Riker superkrachten. Hij besluit zijn krachten te gebruiken voor goede zaken en wordt een gemaskerde misdaadbestrijder genaamd ‘The Dragonfly’. Hij komt echter snel tegenover de slechterik Lou Landers te staan. Na een mislukt experiment, heeft deze de kracht ontwikkeld andermans levenskracht te ontnemen om zodoende onsterfelijkheid voor zichzelf te creëren. Zal het ‘The Dragonfly’ lukken deze slechterik te verslaan en de wereld te redden? Hier is de trailer.

Leve de uitgemolken grappen en de slapstick humor! Regisseur Craig Mazin, scenarist van Scary Movie 3 & 4, doet in ieder geval niet veel moeite om het niveau wat op te tillen, zoveel is duidelijk na het zien van de verschillende trailers. Er wordt voornamelijk de spot gedreven met de Spider-Man films (bijna alle belangrijke scènes zijn er overgenomen), en dit waarscijnlijk omdat deze succesvolle trilogie uitermate bekend is bij het jongere publiek. Het heeft weinig zin om Sin City the spoofen, gezien maar weinig mensen deze comic-adaptatie hebben gezien. In de film duiken ook Sara Paxton, Drake Bell, Christopher McDonald, Brent Spiner, Jeffrey Tambor, Pamela Anderson en Marion Ross op. Geniet met mate. Vanaf 18 juni 2008 in de bioscoop.

6 Comments

 1. fabrice

  weet iemand waarom ze deze weer gemaakt hebben en was het echt nodig om Leslie Nielsen hierbvoor uit het bejaardentehuis te halen??

  Reply
 2. dinges

  hij speelt een bejaarde fabrice …

  Reply
 3. Miiki

  Damn, die gast is gewoon de dubbelganger van Tom Cruise. Ik lag plat van het lachen. Bangelijk!

  Reply
 4. ghostrider

  dat is gewoon de dubbelganger van tom cruise gelukkig is leslie nielsen er terug bij anders is er niets aan die film zal hopelijk even grappig zijn als meet the spartans en scary movie of date movie

  Reply
 5. sedes

  SuperHero Movie is toch beter,heb hem paar dagen geleden gezien en hij is beter dan die andere spoofs hoor dus hoe jullie het ook zeggen het is een goede film en de humor is nog redelijk goed 🙂
  En de releasedatum is 4 juni voor België

  Reply
 6. jorn

  Wnnr komt de DVD in belgië uit??

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *